“Λουκέτο” στο GUCCI της Κηφισιάς
Επιχειρήσεις – Αγορά

“Λουκέτο” στο GUCCI της Κηφισιάς

Κλείνει το κατάστημα GUCCI στην Κηφισιά, στην οδό Κολοκοτρώνη 8. Εργαζόμενοι και πελάτες του ομίλου ενημερώθηκαν για τον τερματισμό λειτουργίας του καταστήματος  του επιχειρηματία κ. Χαραγκιώνη, λόγω της γενικής αδυναμίας στην οποία έχει περιέλθει η οικογένεια Χαραγκιώνη, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του ιστοτόπου newmoney.gr.

Ο ιταλικός οίκος CUCCI συνεργάστηκε με τον κ. Χαραγκιώνη μέχρι το 2010, υπό τη μορφή franchise, αλλά πριν από τέσσερα χρόνια επήλθε η απευθείας είσοδός του στην ελληνική αγορά. Η κίνηση αυτή ήταν μέρος γενικότερης στρατηγικής του φλωρεντινού οίκου με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του διεθνούς δικτύου λιάνικής του, το οποίο έφτασε να απαριθμεί, στα τέλη του Σεπτεμβρίου 2010, 308 ιδιόκτητα καταστήματα.

Ο Όμιλος Χαραγκιώνη υπήρξε από το 1985 ο Master Franchisee του ιταλικού Οίκου πολυτελών ειδών Gucci, με το πρώτο κατάστημα του Οίκου στο Κολωνάκι στο Εμπορικό Κέντρο «Μέλαθρον» (Τσακάλωφ 5). Με την αναγέννηση του Οίκου GUCCI, που ξεκίνησε από το 1995, αποφασίστηκε να επεκταθεί το brand στην περιοχή της Κηφισιάς και έτσι το 2001 άνοιξε ένα δεύτερο κατάστημα στο Εμπορικό Κέντρο «Αίγλη» (Κολοκοτρώνη 8).

Τον Απρίλιο του 2003 το κατάστημα του Κολωνακίου μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο νεοκλασικό τριώροφο κτήριο στην Τσακάλωφ 27, για να εξυπηρετήσει την αυξημένη ζήτηση για πολυτελή είδη.

Το 2010 ο Όμιλος Χαραγκιώνη υπέγραψε συμφωνία joint venture με τον Ιταλικό Οίκο. Οι δύο αποκλειστικές boutique Gucci στην Αθήνα και την Κηφισιά συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πρώτα μαγαζιά πολυτελών ειδών που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Χαραγκιώνη διατηρεί, πλέον, μόνο το σημείο πώλησης στο Κολωνάκι. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet