Συνεστίαση για την Ενορία Αγ. Αθανασίου
Κοινωνία

Συνεστίαση για την Ενορία Αγ. Αθανασίου

Στην καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, που έχει σκοπό να γευθούν και να ζήσουν όλοι οι ενορίτες του Ιερού Ναού τη ζεστή επικοινωνία και τη χαρά μιας ατμόσφαιρας πνευματικής ανάτασης, παρέστη προσκεκλημένος από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Στην κατάμεστη αίθουσα της Νεανικής Εστίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, ο κ. Γ. Πατούλης απευθύνοντας θερμό χαιρετισμό στους παριστάμενους σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Η Ελληνορθόδοξη παράδοση είναι ο θησαυρός που κρατάμε στα χέρια μας. Αυτά τα δύο μας ενώνουν και με αυτά αγωνιζόμαστε. Υποστηρίζουμε την προσπάθεια της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου και συμπαραστεκόμαστε στο έργο που γίνεται στο Πολύδροσο, όπως πράττουμε σε όλες της Ενορίες της πόλης μας, το οποίο έργο δεν περιορίζεται μόνο σε φιλανθρωπικό, αλλά επεκτείνεται και σε τομείς κοινωνικούς και πολιτιστικούς».

Από την πλευρά του, ο προϊστάμενος του Ι.Ν. π. Λάμπρος Ανδρεάκης καλωσόρισε τους παριστάμενους και κάνοντας νύξη στην κρίση που βιώνουμε ως Έλληνες, τόνισε πως «η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά πρωτίστως πνευματική και ηθική».

Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης περιλάμβανε ένα πλούσιο πρόγραμμα από ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, ενώ τραγούδησαν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η Βασιλική Καρακώστα και η Άννα Βυτινάρου, δημοτική Σύμβουλος Χαλανδρίου.

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Πέππας, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης, η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Φωτεινή Κοσκόρου Παλαμίδη και ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Θωμά Αμαρουσίου π. Αναστάσιος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet