Μουσική εκδήλωση υπέρ ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής
Κοινωνία

Μουσική εκδήλωση υπέρ ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής

Με μεγάλη συμμετοχή φίλων και μελών πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής, με τη συμβολή του Δήμου Αμαρουσίου, για την ενίσχυση του έργου αποπεράτωσης του Ιερού Ναού. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στον χαιρετισμό επανέλαβε την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του στο αξιέπαινο έργο της προέδρου Ελένης Σταματάκη, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των εθελοντών του Συλλόγου για την αποπεράτωση του ναού, που θα είναι ένα πραγματικό «κόσμημα» για το Μαρούσι. Παράλληλα, διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προσπάθεια για την αναβάθμιση της όμορφης γειτονιάς του Ψαλιδίου και την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της, ευχόμενος «καλό καλοκαίρι» σε όλους.

Ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης πατέρας Ευγένιος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τον δήμαρχο για την αδιάλειπτη παρουσία και υποστήριξή του στο έργο τους, όπως επίσης και η πρόεδρος του Συλλόγου, για την προσφορά και τη στήριξή του στην προσπάθεια για την αποπεράτωση του ναού.

Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα, προσφορά των μελών και φίλων του Συλλόγου, ενώ στη διάρκεια της πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με προσφορές των εθελοντών του.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής και Βασίλης Κόκκαλης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρης Καρλαύτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet