Άφησαν ανοιχτούς τους λογαριασμούς Γ. Σταθόπουλος και Β. Ζορμπάς…
Πρόσωπα

Άφησαν ανοιχτούς τους λογαριασμούς Γ. Σταθόπουλος και Β. Ζορμπάς…

Μπορεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 να είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, προκειμένου να περάσουν κάποια θέματα επείγουσας αντιμετώπισης, ωστόσο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δημοσιογραφικά αδιάφορη. Οι στιχομυθίες μεταξύ του νυν δημάρχου Βασίλη Ζορμπά και του νεοεκλεγέντος και νέου δημάρχου από την 1η Σεπτεμβρίου Γιάννη Σταθόπουλου δεν αποκάλυψαν μόνο τις πικρίες του πρώτου για το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και του τι θα… ζήσουμε στις συνεδριάσεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Η… πρόγευση ήδη δόθηκε και αφορούσε (τι άλλο;) το πολυσυζητημένο θέμα του κληροδοτήματος Σιστοβάρη και της λειτουργούσας σε αυτό επιχείρησης “Da Vinci”. Ο δήμαρχος ανέφερε ότι η γνωμοδότηση που είχε ζητήσει ο Δήμος από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους δεν είναι ξεκάθαρη για το εάν μπορεί ή όχι να ανακληθεί η άδεια της επιχείρησης, προσθέτοντας με σαφή ειρωνική διάθεση ότι “είμαι σίγουρος ότι ο επόμενος δήμαρχος, ο Γιάννης Σταθόπουλος, θα φέρει το θέμα στις πρώτες συνεδριάσεις του Σώματος και θα αποφασίσει να αφαιρέσει την άδεια της επιχείρησης, όπως έλεγε προεκλογικά”. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως πρόσθεσε, “ο κ. Σταθόπουλος θα κατηγορηθεί ότι κάνει… πιρουέτες”. Και για να ολοκληρώσει την πρόκληση προς τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, ο κ. Β. Ζορμπάς θεώρησε ότι αντίστοιχη πολιτική θα πρέπει να ακολουθήσει ο κ. Γ. Σταθόπουλος και στο θέμα της μείωσης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, το οποίο επίσης -όπως είπε χαρακτηριστικά- “είχε γίνε προεκλογική σημαία του κ. Σταθόπουλου”.

Κι αν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ο κ. Γ. Σταθόπουλος δεν θέλησε να… σηκώσει το γάντι που του πέταξε ο δήμαρχος, είναι σίγουρο ότι και για τα δύο θέματα θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες αντιπαραθέσεις μεταξύ τους από τη νέα δημοτική περίοδο…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet