Σύλληψη 60χρονης για εκβιασμό γιατρού
Κοινωνία

Σύλληψη 60χρονης για εκβιασμό γιατρού

Mία 60χρονη συνελήφθη την Τετάρτη 9 Ιουλίου στο Χαλάνδρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής για εκβιασμό σε βάρος ιατρού.

Ο, επίσης 60χρονος, ιατρός παρείχε τις ιατρικές του υπηρεσίες στη γυναίκα για μεγάλη χρονική περίοδο, αλλά ύστερα από θεραπεία που δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, της συνέστησε να απευθυνθεί σε ειδικό χειρουργό. Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, τον Μάρτιο του 2014 η 60χρονη επικοινώνησε εκ νέου με τον γιατρό ενημερώνοντάς τον ότι απέτυχε και η νέα θεραπεία της και απαίτησε εκβιαστικά να της καταβάλει το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ ως αποζημίωση, ώστε να μην τον συκοφαντήσει στα μέσα ενημέρωσης ως υπαίτιο για την κατάστασή της.

Παρ΄ όλο που ο γιατρός κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό, στα τέλη Ιουνίου 2014 η 6οχρονη ασθενής τον επαναπροσέγγισε και του ζήτησε επιπλέον 20.000 ευρώ για να μεταβεί στο εξωτερικό για νέα θεραπεία. Όταν εκείνος αρνήθηκε, η γυναίκα τον απείλησε ότι θα τον κατέστρεφε επαγγελματικά.

Ο γιατρός την κατήγγειλε στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και σε προγραμματισμένη συνάντηση με την 60χρονη, της παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οπότε και συνελήφθη και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet