ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ: «Να κλείσουν τα γραφεία της Χ.Α. στο Μαρούσι»
Πολιτική

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ: «Να κλείσουν τα γραφεία της Χ.Α. στο Μαρούσι»

Ανοιχτή σύσκεψη στην οποία θα συζητηθούν πρωτοβουλίες και συντονισμός δράσης προκειμένου να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, διοργανώνει η δημοτική παράταξη Αμαρουσίου ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ, τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, στις 20:00, στα γραφεία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση – ανακοίνωση της παράταξης, της οποίας επικεφαλής είναι ο Δημήτρης Πολυχρονιάδης, καλούνται όλοι οι κάτοικοι Αμαρουσίου να μην αφήσουν να γίνει το Μαρούσι «ορμητήριο» επιθέσεων εναντίον μεταναστών, αγωνιστών και απλών ανθρώπων, καλούνται οι κάτοικοι να μην ξεχάσουν…

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/7 20:00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Ιερού Λόχου 3-5)

«Να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι»

Με κίνηση «αστραπή», οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, ανακοίνωσαν στις 11 Ιουλίου 2014 το μεσημέρι, ότι διοργανώνουν ομιλία, το απόγευμα της ίδιας μέρας, στα «νέα» τους γραφεία στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 141 και Μαραθωνοδρόμου). Η συνέχεια ήταν επεισοδιακή καθώς για να τους προστατεύσουν, επιστρατεύτηκαν 4 διμοιρίες ΜΑΤ αλλά και άλλες δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ για πρώτη φορά παρακολουθήσαμε χρήση χημικών στις γειτονιές του Μαρουσιού.

Οι Μαρουσιώτες-τισες, δεν πρέπει να ανεχτούμε να γίνει η πόλη μας «ορμητήριο» επιθέσεων απέναντι σε μετανάστες, αγωνιστές, αλλά και απλούς πολίτες, όπως έγινε και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας και της Ελλάδας! Στόχος τους είναι να τρομοκρατήσουν αυτούς που πλήττονται περισσότερο από την κρίση, την ανεργία και την εξαθλίωση. Να γίνει το Μαρούσι κέντρο φιλοξενίας της μαφίας. Δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί ευθύνονται για εγκληματικές επιθέσεις σε μετανάστες. Δεν ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.

Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα! Ξέρουμε ότι η δημοτική αρχή του Πατούλη θα κάνει τα «στραβά μάτια» για άλλη μια φορά. Ξέρουμε όμως ότι η δύναμη του λαού μας και ο αγώνας για δημοκρατία είναι πολύ δυνατότεροι από τα «τσιράκια του συστήματος». Όπως αποδείχτηκε και σε άλλες περιοχές, με πιο πρόσφατο παράδειγμα στο Ν. Ηράκλειο, μετά από τις κινητοποιήσεις των κατοίκων, συλλογικοτήτων και πολλών αντιφασιστικών κινήσεων, οι νεοναζί αναγκάστηκαν να κλείσουν τα γραφεία τους. Έτσι να γίνει κι εδώ!

Οργανωνόμαστε – Νικάμε!

Καλούμε τους αντιφασίστες-τριες στο Μαρούσι και στην ευρύτερη περιοχή, καλούμε κάθε αντιφασιστική κίνηση, συλλογικότητα, σωματείο και φορέα της περιοχής, καλούμε επίσης όλες τις δημοτικές κινήσεις και τους πολιτικούς φορείς, να διοργανώσουμε άμεσα ανοιχτή σύσκεψη, για να συζητήσουμε τις πρωτοβουλίες αλλά και τον συντονισμό της δράσης μας για να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι.

Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση «Εκτός των Τειχών»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet