Μας μπερδεύετε κύριε υπουργέ…
Πρόσωπα

Μας μπερδεύετε κύριε υπουργέ…

«Αλίμονο, αν ψηφίζουμε έναν νόμο και πριν καν αρχίσει η εφαρμογή του, τον τροποποιούμε», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, σε τηλεοπτική του εμφάνιση το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη συμφωνία του στη γραμμή την οποία ακολουθεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, πρόσθεσε ότι «πρέπει να βλέπουμε και τα πραγματικά προβλήματα. Όταν πάνω από 200 Δημοτικά Συμβούλια έχουν ταχθεί εναντίον της αξιολόγησης, υπάρχει ένα θέμα». Τέλος, ο υπουργός αποσύνδεσε πλήρως την αξιολόγηση από τις απολύσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα συμμαχήσει «και με τον διάβολο» προκειμένου να σωθούν θέσεις εργασίας στον δημόσιο τομέα, ακόμη και αν αυτές δεν είναι παραγωγικές. 

Τώρα, γιατί εμάς όλα αυτά μας ακούγονται λίγο αντιφατικά; Αν ο νόμος για την αξιολόγηση, ως έχει, θεωρείται από 200 Δημοτικά Συμβούλια ως “προθάλαμος” απολύσεων κι αυτό -κατά τον υπουργό- αποτελεί πραγματικό πρόβλημα- πού εδράζεται η αισιοδοξία του ίδιου ότι δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας στους Δήμους;  Κι αν ο ίδιος πιστεύει ότι πρέπει να σωθούν θέσεις εργασίας στον δημόσιο τομέα, ακόμη κι αυτές δεν είναι παραγωγικές, πώς συμβαδίζει αυτό με τη γραμμή του κ. Κ. Μητσοτάκη;

Μπερδεμένα πράγματα…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet