Ποιοι εποπτεύουν τους Παιδικούς Σταθμούς
Πολιτική

Ποιοι εποπτεύουν τους Παιδικούς Σταθμούς

Η παραίτηση του κ. Ευάγγελου Αυλήτη από τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς οδήγησε σε εσωτερικές αλλαγές στον Δήμο, όπως αναφέρεται στο ακόλουθο δελτίο Τύπου:

Με απόφαση του δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Γ. Χιωτάκη ανατέθηκε η εποπτεία των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών στους:

  • Άννα Κορογιαννάκη, Αντιδήμαρχο Ανθρωπίνων Πόρων, Συντονισμού και Διαφάνειας, η εποπτεία του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ανθούλα Αμπατζή».
  • Ευστάθιο Κύρλο, Αντιδήμαρχο Βιώσιμης Ανάπτυξης και Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, η εποπτεία του Α’ και Β’ Παιδικού Σταθμού Νέας Ερυθραίας.
  • Εμμανουήλ Κουρμαδιά, Αντιδήμαρχο Χωροταξίας Πόλης, η εποπτεία του Παιδικού Σταθμού «Σοφία Γκίκα».
  • Ευάγγελο Σιδέρη, Εντεταλμένο Σύμβουλο Πρασίνου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, η εποπτεία των παραρτημάτων του Β’ Παιδικού Σταθμού.
  • Κωνσταντίνο Τσιλιγκίρη, Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, η εποπτεία του Β’ Παιδικού Σταθμού (επί της οδού Σουλίου).

 

Η ανάθεση των νέων αρμοδιοτήτων έγινε μετά την προφορική παραίτηση από τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς, του Δημοτικού Συμβούλου Ευάγγελου Αυλήτη.

Ο Ευάγγελος Αυλήτης δεν έχει παραιτηθεί από μέλος της Δημοτικής Παράταξης του Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Γ. Χιωτάκη και ως εκ τούτου παραμένει Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet