Πανευρωπαϊκή πρόκριση στο Καγιάκ από τη Σ. Πιπιτσούλη
Αθλητισμός

Πανευρωπαϊκή πρόκριση στο Καγιάκ από τη Σ. Πιπιτσούλη

Τα εγκάρδια συγχαρητήρια στη Μαρουσιώτισα πρωταθλήτρια του Κάνοε – Καγιάκ Σοφία Πιπιτσούλη για την πρόκριση στα 200m του αγωνίσματος μονό καγιάκ γυναικών για τους 1ους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες Baku 2015 εξέφρασε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με τις θερμές ευχές όλων μας να τη συντροφεύουν στην αθλητική προσπάθεια της.

200m μονό καγιάκ γυναικών για τους 1ους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες Baku 2015, στους οποίους προκρίθηκε η  Σ. Πιπιτσούλη (πρώτη στο βάθος)Η πρωταθλήτριά μας κατέκτησε την πρόκριση από τον τελικό των 200m στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών γυναικών στο Βρανδεβούργο της Γερμανίας στις 13 & 14 Ιουλίου 2014. Στη συνέχεια σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων κατακτώντας την τρίτη θέση στο μικρό τελικό των 200m.

Επίσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Κάνοε – Καγιάκ ήρεμων Νερών» στις 26 & 27 Ιουλίου 2014 αγωνίστηκε σε τέσσερα αγωνίσματα, στα οποία κατέκτησε την πρώτη θέση, με τη συνεχή υποστήριξη και συμπαράσταση του Δήμου Αμαρουσίου.

Αναφερόμενη στις αθλητικές επιτυχίες της η Σοφία Πιπιτσούλη μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Αφιερώνω τα πρώτα Πανελλήνια μετάλλια μου στο Μαρούσι και ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη που μου έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσω την πρόκριση. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην προετοιμασία των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Αγώνων στο Baku το 2015».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία των σημαντικών αυτών διακρίσεων της πρωταθλήτριάς μας σημείωσε:

«Η Σοφία Πιπιτσούλη με εξαιρετικές διακρίσεις στην καριέρα της τόσο στον πανελλήνιο, όσο και στον διεθνή στίβο και ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας Ελλάδος επί 9 συνεχή έτη, έκανε με την σπουδαία αθλητική της εμφάνιση στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες για μία ακόμη φορά υπερήφανη τη χώρα μας και το Μαρούσι. Καθώς τη διακρίνει αθλητική ευαισθησία και διάθεση προσφοράς είχαμε την τιμή να πλαισιώνει τον συνδυασμό μας “Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη” στις εκλογές του περασμένου Μαΐου.

»Στηρίζουμε τις προσπάθειες των αθλητών μας και δημιουργούμε γερές βάσεις για το αθλητικό δυναμικό του Δήμου μας, προωθώντας κάθε προσπάθεια των νέων αθλητών για επιτυχία στον χώρο του πρωταθλητισμού. Ευχόμαστε από καρδιάς στην άξια Σοφία Πιπιτσούλη η προσπάθειά της να στεφθεί με επιτυχία, κατακτώντας το υψηλότερο βάθρο των νικητών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet