Απίθανο φινάλε για τον Γ.Σ. Κηφισιάς
Αθλητισμός

Απίθανο φινάλε για τον Γ.Σ. Κηφισιάς

Μία καταπληκτική σεζόν με ένα απίθανο φινάλε για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς, ο οποίος αναμένεται να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην πανελλήνια κατάταξη του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) για το 2014, όπως αναφέρει η ακόλουθη ανακοίνωση του Συλλόγου.

Μπορεί η ολοκλήρωση του Πανελληνίου Αγώνα Στίβου Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο να είναι ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος της σεζόν, τα σημάδια όμως δείχνουν ότι για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς είναι η αρχή για την κατάκτηση της κορυφής στη Βαθμολογία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου του ΣΕΓΑΣ. Ο Σύλλογός μας στον συγκεκριμένο αγώνα κατέκτησε τη δεύτερη θέση με 201 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ η οποία έχει 205,5 βαθμούς, χωρίς όμως να υπολογιστούν οι βαθμοί που θα πάρουν οι αθλητές μας (Γεωργία Στεφανίδη, Ελισσάβετ Πεσιρίδου) σε παγκόσμιο Νεανίδων και Βαλκανικούς & Ζυρίχη αντίστοιχα.

Μπορούμε λοιπόν να μιλήσουμε με ασφάλεια για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Πανελλήνια κατάταξη του ΣΕΓΑΣ για το 2014. Μία θέση που την αξίζουν πρώτα από όλα οι αθλητές και οι προπονητές που έφεραν τον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς σε τόσο υψηλά επίπεδα επιτυχίας αλλά και οι υπόλοιποι παράγοντες, γονείς για την υποστήριξη που παρέχουν σε κάθε επίπεδο.

Σίγουρα για κάθε αθλητή σημασία έχει η ατομική του επίδοση και η ατομική του επιτυχία. Και το σίγουρο είναι ότι σε αυτό το πρωτάθλημα το πέτυχαν όλοι. Όμως πέρα από τις ατομικές επιτυχίες η 1η θέση στην σκυτάλη 4×100 Γυναικών, η 2η θέση στα 4×400 Ανδρών, η 3η θέση στα 4×400 Γυναικών και η 4η θέση στα 4×100 Ανδρών είναι το γεγονός που έκανε τη διαφορά. Τέσσερις καταπληκτικές κούρσες που έδειξαν σε όλους την πολύ καλή δουλειά που γίνεται όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο αλλά και σε ομαδικό επίπεδο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και μία ευχή, το μέλλον να φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλους και στον Σύλλογό μας την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet