Συνεχίζει με Αναγνώστου και Βήτου η Νίκη Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Συνεχίζει με Αναγνώστου και Βήτου η Νίκη Αμαρουσίου

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την αρχηγό της ομάδας, Ρία Αναγνώστου, καθώς και με την Ισαβέλλα Βήτου, για ακόμη έναν χρόνο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Νίκης Αμαρουσίου:

Η Ρία, έπειτα από μία δύσκολη σεζόν λόγω του σοβαρού τραματισμού της, αναμένεται να επανέλθει φέτος ακόμη πιο δυνατή και η Νίκη Αμαρουσίου δεν θα μπορούσε παρά να την στηρίξει και να αποδείξει έμπρακτα ότι πάνω από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Γι΄ αυτό και η αρχηγός μας -υπόδειγμα χαρακτήρα- θα έχει πάντοτε θέση στην οικογένεια της Νίκης Αμαρουσίου.

Η Ισαβέλλα, για ακόμη μία σεζόν απέδειξε ότι η θέση του λίμπερο της ανήκει δικαιωματικά. Γι΄ αυτό, διοίκηση και τεχνικό τιμ αποφάσισαν την παραμονή της για τέταρτη διαδοχική χρονιά, γεγονός που την κατατάσσει στις παλαιότερες αθλήτριες του υπάρχοντος ρόστερ της Νίκης Αμαρουσίου, έχοντας συνδέσει πλέον το όνομά της με την ιστορία της ομάδας μας.

Η αρχηγός και η λίμπερο της ομάδας μας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα μας (www.nikiamarousiou.gr) για την ανανέωση της συνεργασίας τους, εξέφρασαν τη χαρά για την παραμονή τους στην οικογένεια της Νίκης Αμαρουσίου.

Ρία Αναγνώστου: «Βαδίζουμε αισίως στον 24ο χρόνο… παρουσίας μου στη Νίκη Αμαρουσίου! Ένα Σωματείο που ξεκίνησε από μία αγαπημένη παρέα της Κοκκινιάς -ανάμεσα σε αυτούς και η μητέρα μου Άννα Αναγνώστου- και κατέληξε για εμένα “οικογένεια”! Θα είμαι, λοιπόν, δίπλα στην ομάδα μου για ακόμη μία σεζόν και ελπίζω φέτος να συμμετέχω ενεργά, καθώς πέρσι ο τραυματισμός μου με άφησε εκτός γηπέδων στο μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής περιόδου… Ραντεβού στο γήπεδο…!».

Ισαβέλλα Βήτου: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα παραμείνω για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στη Νίκη Αμαρουσίου και που ο προπονητής μου και οι υπόλοιποι άνθρωποι του Σωματείου μου δείχνουν την εμπιστοσύνη τους για ακόμη μία χρονιά. Επίσης, είναι πολύ ευχάριστο και ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η ομάδα μας θα διατηρήσει τον κορμό της, καθώς θα παραμείνουν οι περισσότερες συμπαίκτριές μου. Βέβαια, είναι πάντα στενάχωρο για μένα όταν αποχωρίζομαι καλές συμπαίκτριες και φίλες, μιας και δεν θα συνεχίσουν όλες μαζί μας του χρόνου. Μπορώ να δεσμευτώ, πάντως, ότι η φιλία μας θα συνεχιστεί και… εκτός γηπέδων! Καλή επιτυχία σε όλους, να περάσουμε όμορφα -αυτό εξάλλου είναι και το ζητούμενο- και μακάρι την προσεχή σεζόν να πανηγυρίσουμε μία μεγάλη διάκριση. Καλό καλοκαίρι!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet