ΤΟΠΣΑ για ανέργους Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων
Επιχειρήσεις – Αγορά

ΤΟΠΣΑ για ανέργους Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων

Ανακοινώνεται η έναρξη της πράξης «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής και Βριλησσίων», η οποία εντάσσεται στη δράση 7: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» της κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», και ειδικότερα στη «Διευκόλυνση της Απασχόλησης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κατοίκους των Δήμων Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής και Βριλησσίων, οι οποίοι είναι:

  • Άνεργοι/ες όλων των κατηγοριών, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ΟΑΕΔ, με τη σχετική κάρτα σε ισχύ
  • Νέοι Επιστήμονες (ιατροί, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι των Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών σχολών).

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέχρι και τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη παρέμβαση ενεργειών και δράσεων, η οποία στοχεύει στην ένταξη των ανέργων στην τοπική αγορά εργασίας και στην ενίσχυση των Νέων Επιστημόνων για την επέκταση της υπάρχουσας επιχείρησης ή για την ενδυνάμωση της κύριας δραστηριότητάς τους. Το πρόγραμμα θα απορροφήσει 78 συνολικά ωφελούμενους και πιο συγκεκριμένα, 66 άνέργους και 12 νέους επιστήμονες.

Οι φορείς-εταίροι που υλοποιούν τη συγκεκριμένη πράξη είναι οι εξής: Καινοτόμα Επιχειρηματικά Δίκτυα Ανάπτυξης ΕΠΕ (ΙΝΝΟΛΑΝΤ) [Συντονιστής εταίρος], ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, η Αναπτυξιακή Δήμου Αμαρουσίου – Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, ο Δήμος Βριλησσίων, το ΚΕΚ Ευρωεργασιακή Α.Ε., η ΣΤΡΑΤΑΚΟΜ Α.Ε. Στρατηγικής & Επικοινωνίας, η B & F Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΕΠΕ και το Κέντρο Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας (ΚΕΑΕΠ).

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα συμμετοχής στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης www.employ4all.gr και στα γραφεία των παρακάτω φορέων τις ώρες 09:00-14:00:

Αναπτυξιακή Δήμου Αμαρουσίου: δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι, 2ος όροφος, τηλ. 213 2038247.

Γραφείο Διαμεσολάβησης Δήμου Αγίας Παρασκευής: δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, Λ. Μεσογείων 415-417, Αγία Παρασκευή, ισόγειο, τηλ. 213 2004611.

Δήμος Βριλησσίων: γραφείο δημάρχου Βριλησσίων, δημαρχείο Βριλησσίων, Δημ. Βερναρδου 23, Βριλήσσια,  2ος όροφος, τηλ. 213 2050511 – 510.

Για περισσότερες πληροφορίες, ερωτήματα και διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210 8259850 και 210 8215853 – υπεύθυνη κ. Σοφία Καρακώστα.

Πληροφορίες για όλα τα ΤΟΠΣΑ της Περιφέρειας Αττικής στο www.top-sa.gr.

Δείτε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet