Π. Κούκουζας: Ξέρει κάτι και «σκαλίζει» την υπόθεση με τα πτυχία στο Μαρούσι;
Πρόσωπα

Π. Κούκουζας: Ξέρει κάτι και «σκαλίζει» την υπόθεση με τα πτυχία στο Μαρούσι;

Κάποτε, τον Αύγουστο κυνηγούσαμε την είδηση με το… ψαροντούφεκο, αλλά πλέον ακόμη κι αυτόν τον κατά παράδοση καλοκαιρινό μήνα στη χώρα μας, οι εξελίξεις δεν λείπουν.

Εξάλλου, φροντίζουν γι΄ αυτό και δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο Πέτρος Κούκουζας (ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι) που, όχι μόνο δεν πάνε -όπως φαίνεται- διακοπές, αλλά συνεχίζουν να «σκαλίζουν» τα δημοτικά πράγματα εν μέσω θέρους.

Ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος, λοιπόν, δεν φαίνεται να αρκείται στην ερώτηση που έκανε στα μέσα Ιουλίου στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με τον εν εξελίξει έλεγχο συμβάσεων των εργαζομένων («Προβληματικοί» τίτλοι σπουδών περίπου 40 υπαλλήλων του Δήμου), αλλά επανέρχεται στο θέμα με νέα επιστολή του προς τον γενικό γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου Μιχάλη Χρηστάκη (5 «καυτά» ερωτήματα για τον έλεγχο πτυχίων στον Δήμο Αμαρουσίου)… εξειδικεύοντας τα ερωτήματά του.

Το όλο ζήτημα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς, όσοι έχουν παρακολουθήσει τον τρόπο που λειτουργεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Π. Κούκουζας, γνωρίζουν ότι ποτέ δεν κάνει τυχαία ερωτήματα. Λειτουργώντας με… σχεδόν δημοσιογραφικό ένστικτο, συνήθως ρωτά για πράγματα για τα οποία ήδη έχει κάποια στοιχεία στα χέρια του, τα οποία και επιδιώκει να επιβεβαιώσει.

Άραγε, να λάβει απαντήσεις μέσα στον Αύγουστο από τον Μ. Χρηστάκη ή θα πρέπει να κρατήσουμε την υπομονή μας μέχρι την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου για να μάθουμε τα… νεότερα. Όπως και να ΄χει, είναι βέβαιο ότι το θέμα με τους ελέγχους των πτυχίων και στον Δήμο Αμαρουσίου πιθανότατα «να βγάλει είδηση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet