Κίνημα Ανατροπής: Σύσκεψη δημάρχων Στερεάς Ελλάδος & Θεσσαλίας
Αυτοδιοίκηση

Κίνημα Ανατροπής: Σύσκεψη δημάρχων Στερεάς Ελλάδος & Θεσσαλίας

Συναντήσεις με δημάρχους από τη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εκπροσωπώντας το Κίνημα Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση που έχει συγκροτηθεί ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων των Περιφερειακών Ενώσεων Ελλάδος (ΠΕΔ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Στο πλαίσιο των επαφών του κ. Γ. Πατούλη, με τους δημάρχους Κεντρικής Ελλάδος διατυπώθηκαν απόψεις όσον αφορά στη χρηματοδότηση των οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και στην αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων που προσφέρονται μέσω ΕΣΠΑ. Συζήτηση αναπτύχθηκε και για θέματα Υγείας και συγκεκριμένα για τα σχέδια να δημιουργηθούν ΚΕΠ Υγείας σε όλους τους δήμους της χώρας αλλά και για το Παγκόσμιο Συνέδριο Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που διοργανώνει το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής της Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) από κοινού με τον Δήμο Αμαρουσίου μεταξύ 22-25 Οκτωβρίου στο Μαρούσι.

Από την πλευρά τους, οι συμμετέχοντες στη συνάντηση δήμαρχοι διατύπωσαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, την ομόφωνη συμπαράστασή τους προς τις προσπάθειες του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση για τις Περιφερειακές Ενώσεις της χώρας αλλά και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) που στόχο έχει να φέρει την επόμενη μέρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα.

Επαφές, μεταξύ άλλων, είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τους δημάρχους Ελασσόνας Νικόλαο Ευαγγέλου, Κιλελέρ Αθανάσιο Νασιακόπουλο, Μουζακίου Γεώργιο Κώτσο, Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα, Σκιάθου Δημήτρη Πρεβεζάνο, Σοφάδων Αθανάσιο Σκάρλο, Δομοκού Δημήτριο Τζιαχρήστα, Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου Ιωάννη Συκιώτη, καθώς και με τον απερχόμενο δήμαρχο Λαμίας Γιώργο Κοτρωνιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet