Παραδόθηκε νέα αίθουσα διδασκαλίας στο 1ο Δημοτικό
Κοινωνία

Παραδόθηκε νέα αίθουσα διδασκαλίας στο 1ο Δημοτικό

Παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Αυγούστου μία νέα αίθουσα διδασκαλίας για τους μαθητές του Τμήματος Ένταξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής, παρουσία του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, όπως αναφέρει η ακόλουθη ανακοίνωση του Δήμου.

Ο δήμαρχος κ. Ζορμπάς παρέλαβε τη νέα αίθουσα διδασκαλίας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής

Στις 6:30 το πρωί της Παρασκευής 29 Αυγούστου 2014, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες παράδοσης της νέας, υπερσύγχρονων τεχνικών προδιαγραφών αίθουσας διδασκαλίας για τους μαθητές του Τμήματος Ένταξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής, η κατασκευή της οποίας χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή.

Η εξασφάλιση νέας αίθουσας διδασκαλίας αποτελούσε πάγιο και χρόνιο αίτημα τόσο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όσο και του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Σχολείου το οποίο και φρόντισε να ικανοποιήσει η παρούσα δημοτική αρχή.

Παρόντες από νωρίς το πρωί και καθ΄ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών ήταν ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Βασιλική Πύρρου.

Ο δήμαρχος επέβλεψε το σύνολο της διαδικασίας και παρέλαβε επισήμως την αίθουσα. Με την ολοκλήρωση της παράδοσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Δεν “πάμε διακοπές” όπως διαδίδουν ορισμένοι, δεν επαναπαυόμαστε και δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Εργαζόμαστε με ζήλο μέχρι και την τελευταία στιγμή προς όφελος των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet