Γ. Σταθόπουλος: «Καλή πρόοδο στους νέους»
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: «Καλή πρόοδο στους νέους»

Τους νέους και τις νέες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας συγχαίρει, με επιστολή του, ο εκλεγείς δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος.

Παράλληλα, εύχεται καλή επιτυχία σε όσους δεν εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και διαβεβαιώνει ότι ως νέα δημοτική αρχή θα κάνει το καλύτερο δυνατό για δημόσια, δωρεάν παιδεία και για εργασία.

Επιστολή προς τους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλήνιων εξετάσεων, θα ήθελα να συγχαρώ τις νέες και τους νέους της Αγίας Παρασκευής που πετύχατε την εισαγωγή σας σε σχολές των ΑΕΙ και των ΤΕΙ της χώρας μας και να σας ευχηθώ καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. Να απευθυνθώ, επίσης, σε όλους όσοι δεν εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να ευχηθώ καλή επιτυχία τόσο σε εσάς που θα προσπαθήσετε ξανά, όσο και σε εσάς που θα κάνετε άλλες επιλογές για το μέλλον σας. Συγχαρητήρια αξίζουν σίγουρα και σε εσάς, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που στηρίξατε, με όλες σας τις δυνάμεις, αυτή την προσπάθεια.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι, ως δημοτική αρχή για τα επόμενα πέντε χρόνια, θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να συμβάλουμε, στον βαθμό που μας αναλογεί, στους αγώνες σας για ποιοτική δημόσια δωρεάν παιδεία και για τα δικαιώματά σας για δουλειά και προκοπή στον τόπο μας. Η χώρα μας σας χρειάζεται όλους και οφείλει να σας δώσει τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες ώστε να χτίσετε εδώ δημιουργικά τη ζωή σας.

Σας εύχομαι καλή πρόοδο.

Γιάννης Σταθόπουλος

Εκλεγείς Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet