Ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τον Γ.Σ. Ηρακλής
Αθλητισμός

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τον Γ.Σ. Ηρακλής

Πλημμύρισε με τα μπλε t-shirt του Ηρακλή Κηφισιάς τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου το Ζηρίνειο. Πρώτη ημέρα προπόνησης για όλα τα τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς «Ο Ηρακλής» και γέμισε χαρούμενα πρόσωπα ο στίβος του Ζηρινείου, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος με την ακόλουθη ανακοίνωση. 

Το Γυναικείο τμήμα συγκεντρώθηκε στα γραφεία οπού η διοίκηση και το προπονητικό team καλωσόρισαν παλιά και νέα πρόσωπα. Μοναδική απών από την πρώτη συνάντηση η Παναγιώτα Διώτη. Αμέσως μετά ακολούθησε η πρώτη προπόνηση στον στίβο και οι αθλήτριες ενημερώθηκαν για τις καθημερινές υποχρεώσεις τους.

Την πρώτη τους προπόνηση έκαναν την ίδια μέρα και όλα τα αναπτυξιακά τμήματα. Η σχολή βόλεϊ που διαθέτει ο Σύλλογος είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες και αυτό φαίνεται από την προτίμηση που δείχνουν οι νεαρές αθλήτριες που πλημμύρισαν το Ζηρίνειο. Ξεκίνησαν, επίσης, οι εγγραφές νέων αθλητριών στα αναπτυξιακά τμήματα που θα προπονούνται στο Ζηρίνειο και στο ΟΑΚΑ.

Ο Ηρακλής Κηφισιάς διαθέτει Αγωνιστικές Ομάδες Βόλεϊ Κοριτσιών και κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Οι επιτυχίες του Συλλόγου για την περσινή χρονιά:

  • Κορασίδες:Πρωταθλήτριες ΕΣΠΑΑΑ & 2η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
  • Παγκορασίδες 1: Πρωταθλήτριες ΕΣΠΑΑΑ
  • Παγκορασίδες 2: 2η Θέση ΕΣΠΑΑΑ
  • Παγκορασίδες 3: 2η Θέση ΕΣΠΑΑΑ

Στις ακαδημίες οι αθλήτριες εκτός από την εκμάθηση του αθλήματος, διδάσκονται τα μηνύματα της ευπρεπούς συμπεριφοράς και του «Ευ Αγωνίζεσθαι». Οι προπονητές των ακαδημιών είναι έμπειροι και γνώστες του αθλήματος.

Το προπονητικό team:

  • Προπονητής γυναικών: Σπύρος Χουντουμάδης
  • Υπεύθυνος υποδομών: Στέφανος Πολύζος
  • Προπονητές: Έφη Μαρτσουκάκη, Σωτήρης Αντωνίου, Δημήτρης Μαρδίτσας, Εύα Σιλχάνοβα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet