Δουλειά από την πρώτη μέρα για τον Γ. Θωμάκο
Πολιτική

Δουλειά από την πρώτη μέρα για τον Γ. Θωμάκο

Η πρώτη μέρα του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου στα νέα του καθήκοντα περιελάμβανε επίσκεψη στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου, όπου ενημερώθηκε για ελλείψεις στο προσωπικό και βλάβες στον μηχανολογικό εξοπλισμό, καθώς, επίσης, και επίσκεψη στον Παιδικό Σταθμό «Νέλλη Κοκορίνου», στον οποίο και εντόπισε ελλείψεις, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση Τύπου.

Η πρώτη μέρα του δήμαρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου στον Δήμο δεν ήταν ημέρα που αναλώθηκε σε καλωσορίσματα και κεράσματα.

Από το πρωί έπιασε δουλειά επισκεπτόμενος τη Διεύθυνση Καθαριότητας και πραγματοποιώντας την πρώτη σύσκεψη με τους προϊσταμένους της υπηρεσίας. Ο κ. Θωμάκος ενημερώθηκε για τις ελλείψεις προσωπικού αλλά και τις βλάβες σε μηχανήματα καθαριότητας ενώ παράλληλα συντόνισε και έδωσε οδηγίες μέχρι να οριστεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Ακολούθως είχε συνεργασία με τις διευθύντριες των Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, μηχανικούς, αρχιτέκτονες και επικεφαλής συνεργείων για την έναρξη υλοποίησης της προεκλογικής δέσμευσης του «Προγράμματος τριών μηνών». Ιδιαίτερη προτεραιότητα, έδωσε ο δήμαρχος, στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς.

Το εν λόγω πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Απελευθέρωση πεζοδρομίων από παράνομα εμπόδια και θάμνους.
  • Ανάδειξη των πινακίδων σήμανσης της τροχαίας (κρυμμένες από κλαδιά, ξεβαμμένες) και των εξαφανισμένων διαγραμμίσεων.
  • Παρεμβάσεις και επισκευές, προς άρση επικινδυνότητας και ανθυγιεινών καταστάσεων σε όλα τα σχολεία.

Ο κ. Θωμάκος επισκέφτηκε επίσης, τον νέο Παιδικό Σταθμό «Νέλλη Κοκορίνου» επί της οδού Δηληγιάννη 37, στην Κηφισιά. Ο δήμαρχος σημείωσε τις ελλείψεις για τις οποίες πρέπει να ληφθεί μέριμνα προκειμένου να λειτουργήσει ο νέος παιδικός σταθμός και να γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις εγγραφής νηπίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet