«Συγχαρητήρια στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου»
Κοινωνία

«Συγχαρητήρια στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου»

Η διευθύντρια και οι καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου συγχαίρουν τους μαθητές του λυκείου για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2014 και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους, όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη ανακοίνωση.

Oι επιτυχίες του 1ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2014

Θα θέλαμε να μοιραστούμε τη μεγάλη μας χαρά και να σας ενημερώσουμε ότι τα παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και διακρίθηκαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, παρόλο που η περσινή σχολική χρονιά ξεκίνησε, όπως όλοι γνωρίζουμε, μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν από τις αλλαγές και εξελίξεις στην Τεχνική Εκπαίδευση.

Σε ποσοστό που αγγίζει το 85% οι μαθητές μας πέτυχαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, στο Τμήμα των Σχεδιαστών Δομικών Έργων είχαμε επιτυχία 100%, ενώ στο Τμήμα των Γραφιστικών Εφαρμογών 90%. Πέντε μαθητές μας, τρεις ηλεκτρονικοί (ο ένας πρώτος στη σειρά επιτυχίας στη σχολή) και δυο ηλεκτρολόγοι, πέτυχαν στην ΑΣΠΑΙΤΕ!!! (μία από τις πιο σημαντικές και περιζήτητες σχολές των μαθητών των ΕΠΑΛ) (σ.σ. Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης).

Όλοι οι μαθητές πέρασαν σε σχολές της επιθυμίας τους, οι περισσότεροι σε Αθήνα και Πειραιά.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους. Οι επιτυχίες των μαθητών όλων των ειδικοτήτων στις εξετάσεις αυτές είναι αποτέλεσμα της συνεχούς καλής συνεργασίας καθηγητών, μαθητών και γονέων.

Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και για τη νέα σχολική χρονιά 2014-2015 και στις τρεις τάξεις του λυκείου.

Η διευθύντρια και οι καθηγητές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet