Προσεχώς η απόφαση για την «χωρίς προηγούμενο» ένσταση
Πολιτική

Προσεχώς η απόφαση για την «χωρίς προηγούμενο» ένσταση

Ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών συζητήθηκε την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου η ένσταση στελεχών του συνδυασμού ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ, του πρώην δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη, κατά του συνδυασμού του εκλεγέντος δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης και αναμένεται η απόφαση του Δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Βάρσος, Νίνα Βλάχου και Αρχοντία-Ηλιάνα Στεφανάκου άσκησαν ένσταση για την μη ακριβή καταγραφή του ονοματεπώνυμου του κ. Γ. Θωμάκου στο ψηφοδέλτιο που συνέταξε στις Δημοτικές εκλογές 2014.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Γ. Θωμάκου, η κ. Ασπασία (Νίνα) Βλάχου δεν παρέστη ούτε εκπροσωπήθηκε στη δίκη, ενώ ο κ. Β. Βάρσος και η κ. Α. Στεφανάκου ανεγνώρισαν ότι η ένσταση τους δεν έχει προηγούμενο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Συζητήθηκε σήμερα 5 Σεπτεμβρίου (σ.σ. χθες), ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών η πιο προκλητική εκλογική ένσταση που έγινε ποτέ στα δικαστικά χρονικά και στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η ένσταση από στελέχη του συνδυασμού της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς που ζητούν την επανάληψη των Δημοτικών εκλογών και μάλιστα χωρίς τη συμμετοχή του εκλεγέντος δημάρχου Γιώργου Θωμάκου!!!

Η δημοσιοποίησή της και των λόγων αυτής έχει ήδη προκαλέσει πανελλήνια θυμηδία.

Επισημαίνουμε με ικανοποίηση ότι η τ. αντιδήμαρχος κ. Ασπασία (Νίνα) Βλάχου δεν παρέστη ούτε εκπροσωπήθηκε στη δίκη. Οι απομείναντες ενιστάμενοι Β. Βάρσος και Α. Στεφανάκου ανεγνώρισαν, διά του πληρεξουσίου τους, ότι η ένσταση τους δεν έχει προηγούμενο και ότι τα γεγονότα που περιγράφουν δεν άσκησαν επιρροή στο τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.

Το Δικαστήριο θα εκδώσει προσεχώς την απόφαση του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet