Εγκαίνια για τον ΑΒ Βασιλόπουλο στο κέντρο του Αμαρουσίου
Επιχειρήσεις – Αγορά

Εγκαίνια για τον ΑΒ Βασιλόπουλο στο κέντρο του Αμαρουσίου

Τα εγκαίνια του καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος, που στεγάζεται σε κτήριο επί της οδού Χατζηαντωνίου στο κέντρο του Αμαρουσίου, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, από κοινού με διευθυντικά στελέχη της αλυσίδας σουπερμάρκετ και εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρείας, παρουσία των εργαζομένων του καταστήματος και πελατών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, στο κτήριο όπου στεγάζεται το νέο κατάστημα, έπειτα από διεκδίκηση της διοίκησης Πατούλη παραχωρήθηκε από την κατασκευάστρια εταιρεία στον Δήμο ένας όροφος υπόγειου χώρου στάθμευσης με πλήρη κυριότητα.

Στον χαιρετισμό του στην τελετή εγκαινίων του νέου καταστήματος, ο δήμαρχος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την ΑΒ Βασιλόπουλος στο κέντρο της πόλης μας και το νέο κατάστημά της σε αυτό το σύγχρονο βιοκλιματικής κατασκευής κτήριο. Καλωσορίζουμε μία δυναμική επιχείρηση στην πόλη μας που, μέσα από την επένδυσή της αυτή, προσέφερε θέσεις εργασίας σε συντοπίτες μας Μαρουσιώτες. Για τον Δήμο μας, ωστόσο, προκύπτει επιπλέον όφελος αφού η διοίκησή μας διεκδίκησε και πέτυχε τη δωρεάν παραχώρηση του ενός ορόφου υπόγειου χώρου στάθμευσης του κτηρίου. Με τον τρόπο αυτό ενισχύσαμε με 35 νέες θέσεις στάθμευσης τη δυναμική εξυπηρέτησης των πολιτών και επισκεπτών του κέντρου της πόλης και με μηδενικό κόστος καταφέραμε να αυξήσουμε κατά 750.000 ευρώ τη δημοτική περιουσία». Ο δήμαρχος, κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλές δουλειές στους εκπροσώπους και στο προσωπικό του καταστήματος.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος πραγματοποίησαν από κοινού ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον γενικό διευθυντή του Ομίλου ΑΒ Βασιλόπουλος Λεωνίδα Βρεττάκο, τους εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρείας, με τη διεύθυνση του καταστήματος και παρουσία του προσωπικού του καταστήματος. Τον αγιασμό του χώρου τέλεσε ο πατήρ Σαράντης Σαράντου.

Παρόντες στην τελετή ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης και οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Σμυρνής, Βασίλης Κόκκαλης.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. κάτια

    μπραβο χρειαζόταν ενα ΑΒ στο Μαρουσι! ειναι με διαφορα το καλυτερο σουπερ μαρκετ. και εχει και φοβερες προσφορες καθε βδομαδα. αφου καθε δευτερα αυτο περιμένω!!

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet