Μεγάλη συμμετοχή στη δωρεάν διανομή ροδακίνων
Κοινωνία

Μεγάλη συμμετοχή στη δωρεάν διανομή ροδακίνων

Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, η δωρεάν διανομή ροδάκινων στον Δήμο Χαλανδρίου το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, όπως μας ενημερώνει δελτίο Τύπου του Δήμου.

Μεγάλη συμμετοχή στη διανομή ροδακίνων

Δωρεάν διανομή ροδάκινων στον Δήμο ΧαλανδρίουΑπό νωρίς το πρωί του Σαββάτου ήταν όλοι εκεί. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, εργαζόμενοι της διεύθυνσης κοινωνικής μέριμνας, οι εθελοντές του «Μαζί να τα Φάμε», να οργανώνουν τη διανομή. Άλλοι στην καρότσα του ψυγείου -φορτηγού, άλλοι να κατευθύνουν και να βοηθούν τον κόσμο. Να συζητούν, να μοιράζονται τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των δημοτών όπως όλα αυτά τα χρόνια έκαναν μέσα από τα κοινωνικά κινήματα της πόλης.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε για να προμηθευτεί τα ροδάκινα και όλοι είχαν κολακευτικά σχόλια για την πρώτη αυτή δράση του Δήμου Χαλανδρίου, ενώ παράλληλα δήλωναν τον ενθουσιασμό τους από την ποιότητα των ροδάκινων που προμηθεύονταν.

Αισιοδοξία, ευχές και χαμόγελα, βοήθεια στους ανήμπορους συμπολίτες τόσο από τους εθελοντές της Πρωτοβουλίας «Μαζί να τα Φάμε», όσο και από τους δημοτικούς συμβούλους, μία εικόνα που δυστυχώς σπανίζει στις μέρες μας. Μέχρι το μεσημέρι οι 20 τόνοι ροδάκινα είχαν μοιραστεί, φορτηγό και καφάσια είχαν αδειάσει, ενώ εθελοντές και πολίτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη δράση.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν οι δημότες του Χαλανδρίου για τις δράσεις που ετοιμάζει η νέα δημοτική αρχή αλλά το πιο σημαντικό ήταν η προσφορά πολλών συμπολιτών μας για εθελοντική δράση στο μέλλον και όπου χρειαστεί.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά λοιπόν η νέα δημοτική αρχή και το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα είναι η διάθεση για συμμετοχή των δημοτών στο εγχείρημα, για ένα νέο δήμο που για το μέλλον του, λόγο, άποψη και ενεργή παρουσία θα έχουν και οι δημότες του.

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαλανδρίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet