Roman Gomez Trio και Martha Moreleón στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
Πολιτισμός

Roman Gomez Trio και Martha Moreleón στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Το μουσικό σχήμα Roman Gomez Trio προσκαλεί τη Martha Moreleón σε μία συναυλία με τίτλο «Nuevo Canto y Canciones Sacras» που θα παρουσιαστεί στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2014 του Δήμου Χαλανδρίου.

Ένα πανόραμα της μουσικής της Λατινικής Αμερικής με τραγούδια από το Μεξικό, την Αργεντινή, τη Χιλή, το Περού, την Κούβα και τη Βραζιλία…

Στη μεγάλη συναυλία συμμετέχουν σαν guests, ευγενικά προσφερθέντες, οι:

  • Alejandro Diaz, ο εξόριστος Χιλιανός συνθέτης και τραγουδιστής που ζεί 26 χρόνια στην Ελλάδα.
  • Μάριος Στρόφαλης, o γνωστός συνθέτης και μουσικός.
  • Arlyn Gonzalez, η Kουβανέζα τραγουδίστρια.

Tο ποιοτικό μουσικό σχήμα από τη Λατινική Αμερική θα περιλάβει στο ρεπερτόριο του γνωστά παραδοσιακά τραγούδια, παγκόσμιες επιτυχίες, τραγούδια διασκευές από τη Misa Criolla του Ariel Ramírez καθώς και άλλα τραγούδια της Λατινικής Αμερικής εμπνευσμένα από το θρησκευτικό συναίσθημα και από κοινωνικά θέματα όπως τα τραγούδια του κινήματος του Nuevo Canto.

H σημαντική Μεξικάνα ερμηνεύτρια Martha Moreleón και ο πολυοργανίστας μουσικός από την Αργεντινή Roman Gomez στο πιάνο, κιθάρα και μπαντονεόν με τους Pedro Fabian, από το Περού στα ντραμς – κρουστά και τον Δημήτρη Τσεκούρα στο κοντραμπάσσο θα μας παρουσιάσουν ένα μουσικό πανόραμα της μουσικής της Λατινικής Αμερικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Martha Moreleón έχει τραγουδήσει στη δισκογραφία την Misa Criolla δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα.

Διάρκεια: 2 ώρες

Είσοδος:

  • Γενική είσοδος: 10 ευρώ
  • Φοιτητικό, ανέργων: 7 ευρώ

Προπώληση: ηλεκτρονικά στο site www.eilissos.gr και στο Βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης», Ανδ. Παπανδρέου 11 στο Χαλάνδρι, τηλ: 210 680 0644-6 και στο www.viva.gr/tickets/music/roman-gomez-trio-martha-moreleon/

Κρατήσεις – πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 9214248 – 6944 301678 και στο site www.eilissos.gr ή στο e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet