Έτοιμα, από πλευράς υποδομών, τα σχολεία Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Έτοιμα, από πλευράς υποδομών, τα σχολεία Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στην άμεση εκτέλεση εργασιών που είχαν ζητηθεί από τις διευθύνσεις των σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης προχώρησε η δημοτική αρχή του Τάσου Μαυρίδη, προκειμένου να αρχίσει απρόσκοπτα, σε ό,τι αφορά τον συγκεκριμένο τομέα, η νέα σχολική χρονιά. Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρονται τα εξής:

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των νέων αντιδημάρχων και του εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, η νέα δημοτική αρχή με την καθοδήγηση του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη και τις συντονισμένες προσπάθειες των αντιδημάρχων προχώρησαν στην άμεση εκτέλεση των εργασιών που έχουν ζητηθεί από τις διευθύνσεις των σχολείων.

Πρωταρχικό μέλημα της νέας δημοτικής αρχής είναι να αναλάβει ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες σε συνεχή και αγαστή συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων, με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων αλλά και τις μαθητικές κοινότητες, ώστε να είναι αρωγός σε μία προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης των σχολικών υποδομών, την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου, την καθιέρωση δημιουργικών δράσεων και την άμεση επίλυση μικρών αλλά και μεγάλων προβλημάτων.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα ευχαριστούμε τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων για τη συνεργασία τους καθώς επίσης και τους υπαλλήλους του Δήμου μας για τη σημαντική συμβολή τους.

Ο δήμαρχος και η νέα δημοτική αρχή εύχονται καλή, δημιουργική και γεμάτη υγεία σχολική χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet