Προσφορά σχολικών ειδών από τη «Λυκόβρυση Πεύκη 2020»
Κοινωνία

Προσφορά σχολικών ειδών από τη «Λυκόβρυση Πεύκη 2020»

Στη συμβολική προσφορά σχολικών ειδών προς τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της Λυκόβρυσης-Πεύκης προχώρησε η δημοτική ομάδα “Λυκόβρυση Πεύκη 2020”, κατά την πρώτη ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της δημοτικής ομάδας.

Η δημοτική μας ομάδα “Λυκόβρυση Πεύκη 2020 ” σήμερα (σ.σ. χθες), πρώτη μέρα της σχολικής ζωής, πραγματοποίησε μια συμβολική δράση για όλους τους μικρούς μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Πόλης μας, μοιράζοντας ένα φάκελο με την επωνυμία της, ο οποίος περιείχε συμβολικά δύο απλά σχολικά είδη, επιθυμώντας να εκφράσει ζωντανά και πηγαία τις ευχές της προς όλους τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Πόλης μας για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Η πράξη μας αυτή ήταν μια πρωτοβουλία της ομάδας μας, θέλοντας να δείξει έμπρακτα και αληθινά το αμέριστο ενδιαφέρον της για τους μαθητές της Πόλης μας, επισημαίνοντας εμμέσως πλην σαφώς την ευθύνη όλων όσων ασχολούνται με τα Δημοτικά δρώμενα για το πιο σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού της, που είναι συνολικά η μαθητική κοινότητά της.

Μικρή η προσφορά μας προς τους μαθητές μας, αλλά μεγάλος ο συμβολισμός που περιείχε!

Η ανταπόκριση των μαθητών και των γονέων τους ήταν συγκινητική για μας, δείχνοντάς μας τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε προκειμένου, εξωθεσμικά εμείς και θεσμικά οι δημοτικοί άρχοντες, να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας στην υπηρεσία των μαθητών μας, που σήμερα βρίσκονται στην αφετηρία των νέων τους προσπαθειών στον ωραίο αγώνα της μάθησης.

Αγαπητοί μαθητές ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση Πεύκη 2020

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet