Συνάντηση Τ. Μαυρίδη με διοικητή ΟΑΕΔ
Πολιτική

Συνάντηση Τ. Μαυρίδη με διοικητή ΟΑΕΔ

Με τον διοικητή του ΟΑΕΔ Θεόδωρο Αμπατζόγλου συναντήθηκε την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου ο νέος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Στη συνάντηση αυτή, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων του οργανισμού τέθηκαν από κοινού τα ζητήματα που είναι αρμοδιότητας του ΟΑΕΔ σε σχέση με τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Ζητήματα όπως η έγκριση συμβάσεων εργασίας 5μηνης διάρκειας μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για κάλυψη αναγκών του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Τα επί σειρά ετών προβλήματα των κατοίκων του Ηλιακού Χωριού όπως:

  • Επίλυση των παραχωρητηρίων των οικιστών με την οριστική παράδοση τους στους ιδιοκτήτες.
  • Επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του ενεργειακού κέντρου που είχε ως αρνητική συνέπεια να δημιουργηθούν προβλήματα στη θέρμανση των κατοίκων. Προβλήματα που, όπως μας ενημερώνει η ανακοίνωση, με την άμεση όμως παρέμβαση του διοικητή Θεόδωρου Αμπατζόγλου επιλύθηκαν αποτελεσματικά ενόψει της χειμερινής περιόδου.
  • Η αξιοποίηση του χώρου ιδιοκτησίας (πρωην ΟΕΚ) στη συμβολή των οδών Δάσους και Ελ. Βενιζέλου σε χώρο άθλησης, παιδικής χαράς και πλατείας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα όπου συζητήθηκαν και οι επιμέρους λεπτομέρειες για την επίλυση και διευθέτηση των ζητημάτων που έχουν προκύψει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet