Ελάτε να συνοδεύσουμε τη Φλόγα της Αγάπης
Κοινωνία

Ελάτε να συνοδεύσουμε τη Φλόγα της Αγάπης

Τη ΦΛΟΓΑ της Αγάπης στη 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών υποδέχεται ο Δήμος Αμαρουσίου, προωθώντας το μήνυμα της ελπίδας, της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και του εθελοντισμού.

Πιο συγκεκριμένα η φλόγα θα αφιχθεί τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει την εξής διαδρομή:

Βασ. Σοφίας- αριστερά οδός Ερμού- συνέχεια πλατεία Ευτέρπης- αριστερά πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως- αριστερά Θεμιστοκλέους- αριστερά Πλατεία Ευτέρπης- δεξιά οδός Δήμητρος- συνέχεια Βασ. Σοφίας- τερματισμός δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στο μήνυμα του, ενόψει της άφιξης της Φλόγας της Αγάπης στο Μαρούσι, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης σημειώνει:

«Ως Δήμος Αμαρουσίου προωθούμε και ενισχύουμε με κάθε πρόσφορο μέσο τον εθελοντισμό σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής μας ζωής. Είμαστε ικανοποιημένοι από την ευαισθητοποίηση των ενεργών συμπολιτών μας, καθώς μέσα από την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη τους, κανένας στην πόλη μας δεν έμεινε μόνος και αβοήθητος σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Συμμετέχουμε και εντείνουμε την προσπάθειά μας για την ενίσχυση του εθελοντικού κινήματος και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών. Να διαδώσουμε όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά την ύψιστη αξία που έχει η εθελοντική αιμοδοσία για τον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη, προσφέροντας την ελπίδα να σωθεί μία ζωή».

Δείτε την Πρόσκληση στη 12η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet