Εγγραφές νέων μελών από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Πολιτική

Εγγραφές νέων μελών από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ανοιχτή πρόσκληση προς τους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης απευθύνει η δημοτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, προκειμένου να συστρατευτούν στον κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης. Οι εγγραφές νέων μελών θα διαρκέσει έως τις 30/9. Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ από την ίδρυση της υποστηρίζει την πολιτική του εφικτού και των δημοκρατικών διαδικασιών στη λήψη των αποφάσεων. Η στείρα αντιπολιτευτική τακτική δεν είναι προς όφελος ούτε των πολιτών, ούτε των αιρετών οργάνων του Δήμου.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ως υπεύθυνη δημοτική παράταξη, δείχνει με την παρουσία της στα δύο Δημοτικά Συμβούλια ότι θα συμβάλλει με κάθε πρόσφορο μέσο στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, καθώς επίσης και αλλαγή της νοοτροπίας του «πολιτεύεσθαι». Ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι νέες διοικήσεις των νομικών προσώπων του Δήμου μας οφείλουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των ημερών μας και να λειτουργήσουν συλλογικά.

Όντας προοδευτική παράταξη, δεσμευόμαστε ότι θα έχουμε συνεχή επαφή με τους πολίτες και με τους φορείς του Δήμου. Επειδή ο δημόσιος διάλογος δεν εξαντλείται μετά το πέρας των εκλογών, προσκαλούμε όλους τους πολίτες που επιθυμούν να συμβάλλουν στη νέα αυτοδιοίκητική πορεία να συστρατευτούν στη δημοτική μας παράταξη.

Καλούμε τα νέα μέλη που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δημοτική μας παράταξη να επικοινωνήσουν μαζί μας και να εγγραφούν μέχρι τις 30.09.2014

E-mail: [email protected] fb: Κοινωνία Ενεργών Πολιτών για Λυκόβρυση – Πεύκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet