Κάλεσμα απευθύνει το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τ.Τ. Κηφισιάς
Κοινωνία

Κάλεσμα απευθύνει το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τ.Τ. Κηφισιάς

Κάλεσμα προς τα παιδιά απευθύνει το Τοπικό Τμήμα Κηφισιάς του Ελληνικού Σώματος Οδηγισμού που επιθυμούν να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες και παράλληλα να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Το Τοπικό Τμήμα Κηφισιάς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού περιμένει τα παιδιά για να περάσουν μια ακόμη χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα, μοναδικές εμπειρίες και χαμόγελα!

Αν θέλετε κι εσείς να μπείτε στη μεγάλη μας παρέα, αν θέλετε τα παιδιά σας να πάνε εκδρομές και κατασκηνώσεις, να ζήσουν την ομαδική ζωή και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, να γνωρίσουν τη φύση, να τραγουδήσουν, να γελάσουν, να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους, να ασχοληθούν με την κωπηλασία και την ιστιοπλοΐα, αλλά και με πολλές άλλες δραστηριότητες, σας περιμένουμε στην Εστία μας, στην οδό Ζηρίνη 21, απέναντι από τον Άγιο Δημήτριο στην Κηφισιά.

Τα παιδιά χωρίζονται σε τέσσερις ηλικιακές ομάδες (Κλάδους): Αστέρια (5 – 7 ετών), Πουλιά (7 – 11 ετών), Οδηγούς (11 – 14 ετών), Μεγάλους Οδηγούς / Ναυτοδηγούς (14 – 17 ετών).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Τοπική Έφορο κ. Μαριαντίνα Λιάνου στο τηλέφωνο 6942 275533 ή στο [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet