Λυκόβρυση Πεύκη 2020: «Όταν υιοθετούνται οι απόψεις μας»
Ποιότητα Ζωής

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: «Όταν υιοθετούνται οι απόψεις μας»

Την απόφαση της δημοτικής αρχής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης να διοργανώσει εκδήλωση εντός του κτήματος ΕΘΙΑΓΕ ΑΒΚ 218, ενάντια στην πώλησή του, όπως αυτή προέκυψε στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Φορέων και Πολιτών για το Κτήμα ΕΘΙΑΓΕ (βλέπε δημοσίευμα 11 δράσεις από την Επιτροπή για το Κτήμα ΕΘΙΑΓΕ) επικροτεί η ομάδα προβληματισμού Λυκόβρυση Πεύκη 2020.

Παράλληλα, σε ανακοίνωσή της, επισημαίνει ότι η άποψη αυτή είχε προταθεί, στο παρελθόν, από την ομάδα (βλέπε δημοσίευμα «Λυκόβρυση Πεύκη 2020»: ΕΘΙΑΓΕ – Μια ιστορία που καίει) και ως εκ τούτου χαρακτηρίζει την παρουσία της ιδίας στα δημοτικά δρώμενα ως δημιουργική και όχι αντιπολιτευτική και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται παρ΄ όλο που «θα ήταν έντονη υπέρβαση και επίδειξη προηγμένου πολιτικού ήθους εκ μέρους της σημερινής δημοτικής αρχής η παραδοχή ή η απλή αναφορά ότι η ιδέα αυτή είναι δική μας», στην ομάδα αρκεί που η ιδέα υιοθετήθηκε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Όταν υιοθετούνται οι απόψεις μας…

Βλέποντας ότι η νέα δημοτική αρχή από την ημέρα που ανέλαβε δεν είχε ασχοληθεί, κάναμε την παρέμβασή μας στις 20/9/2014 για το ακανθώδες θέμα του ΕΘΙΑΓΕ που απασχολεί την πόλη μας και επιζητά δυναμικές και ρηξικέλευθες λύσεις, είχαμε υποστηρίξει τεκμηριωμένα τις θέσεις μας χωρίς καμία αντιπολιτευτική διάθεση εκ μέρους μας.

Είχαμε επίσης προτείνει προς την ηγεσία του Δήμου μας πως απαιτείται ΑΜΕΣΑ μία γενναία και δυναμική μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας (μαζική εκδήλωση) στον χώρο του ΕΘΙΑΓΕ, διανθισμένη από δυνατούς ομιλητές, την οποία θα οργανώσει ο Δήμος με τη βοήθεια όλων των φορέων της πόλης μας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα και επικροτούμε την απόφαση της δημοτικής αρχής να υιοθετήσει την άποψή μας και να οργανωθεί το συντομότερο αυτή η εκδήλωση η οποία αναμφισβήτητα θα λειτουργήσει ως ομάδα πίεσης προς όλους όσους σχεδιάζουν αλλότρια εις βάρος της πόλης μας και της οικιστικής και οικολογικής της ισορροπίας.

Η απόφαση αυτή της δημοτικής αρχής πιστοποιεί αυτό που η ομάδα μας διακηρύσσει από την αρχή της δημιουργίας της πως όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!!! Η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020 χαίρεται ιδιαίτερα γι΄ αυτό, γιατί έτσι αποδεικνύει έμπρακτα και δυναμικά ότι η παρουσία της στα δημοτικά δρώμενα δεν είναι αντιπολιτευτική αλλά έντονα δημιουργική, αποτελούμενη από πολίτες που αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους για την πόλη τους και τα προβλήματά της..

Βέβαια θα ήταν έντονη υπέρβαση και επίδειξη προηγμένου πολιτικού ήθους εκ μέρους της σημερινής δημοτικής αρχής η παραδοχή ή η απλή αναφορά ότι η ιδέα αυτή είναι δική μας. Θα ήταν για εμάς μία δικαίωση και συγχρόνως ηθική ικανοποίηση. Δεν πειράζει όμως!!! Μας αρκεί ότι υιοθετήθηκε, ελπίζοντας πως θα γίνει πραγματικότητα και είμαστε στη διάθεση της αν αυτό μας ζητηθεί.

Το ευχόμαστε ολόψυχα!!!

Από το γραφείο Τύπου
Λυκόβρυση Πεύκη 2020

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet