Συναυλία για τους αναξιοπαθούντες πολεμιστές της Κύπρου στις 28/10
Πολιτισμός

Συναυλία για τους αναξιοπαθούντες πολεμιστές της Κύπρου στις 28/10

Συναυλία «Δεν ξεχνώ» Είκοσι έξι μεγάλοι καλλιτέχνες από την Κύπρο και την Ελλάδα ενώνουν το ταλέντο τους ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου, την Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014, στις 20:30, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, για την ενίσχυση των αναξιοπαθούντων πολεμιστών της Κύπρου που χρήζουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, «ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πολεμιστών Κύπρου ΄64-΄67-΄74 Βετεράνοι, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, διοργανώνει αυτή τη σημαντική εκδήλωση, στην οποία μέσα από video και αφηγήσεις ανθρώπων θα θυμηθούν οι παλαιότεροι και θα μάθουν οι νεότεροι, με πόσο σθένος και ευψυχία τα αιματοβαμμένα κορμιά των Κυπρίων και των Ελλήνων αγωνιστών υπερασπίστηκαν τα ιερά και τα όσια της πατρίδας. Είναι άλλη μία δικαίωση στο να επαναφέρουμε το “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ” και να αποδείξουμε το ότι όπως και τότε έτσι και τώρα είμαστε αγκαλιασμένοι για να τιμήσουμε τους ήρωες που είναι πάντα αθάνατοι».

Στην εκδήλωση που θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Βαλτινός συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Αδαμαντίδης Θέμης, Βαρθακούρης Χάρης, Βιολάρης Μιχάλης, Γιώρκας Λουκάς, Δάντης Χρήστος, Δείξιμος Άκης, Δημητριάδης Μιχάλης, Δημοσθένους Δώρος, Διονυσίου Άγγελος, Δόξας Κώστας, Ευριδίκη, Ζήνα Πέγκυ, Καρασαββίδης Δημήτρης, Καραφώτης Κώστας, Καραχάλιου Τζωρτζίνα, Κωνσταντίνα, Μακεδόνας Κώστας, Μπιθικώτσης Γρηγόρης, Ολυμπίου Δέσποινα, Παπαδόπουλος Γιώργος, Παπαδοπούλου Πίτσα, Πυροβολάκης Μάνος, Τζουγανάκης Μιχάλης, Τσέρτος ΜπάμπηςΧρηστίδου Ραλλία, Χριστοφόρου Κωνσταντίνος.

Επίσης συμμετέχουν οι χορευτικοί σύλλογοι:

  • Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου»
  • Αττικό Κέντρο Χορού

Ενορχήστρωση – Διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Παπαζαχαριάκης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας
Χορογραφίες: Άννα Πολύζου & Salsa Sinners
Εκτέλεση παραγωγής: B&G Productions

H εκδήλωση προσφέρεται στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα: viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload Stores και στο τηλέφωνο 11876.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet