«Αιχμηρή» υποψηφιότητα
Πολιτική

«Αιχμηρή» υποψηφιότητα

Γιάννης Λαδόπουλους, «Αιχμηρή» υποψηφιότηταΜε… αιχμηρό ύφος ο κ. Γιάννης Λαδόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Χαλανδρίου.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Συνδημότες και συνδημότισσες, φίλες και φίλοι,

Με ακεραία την συναίσθηση ευθύνης απευθύνομαι σε εσάς από καρδιάς, για να σας ανακοινώσω ότι, τόσο εγώ, όσο και όλοι οι συνεργάτες μου -αλλά και όλες οι δημιουργικές δυνάμεις της πόλεώς μας, που θα συμπορευθούν μαζί μας- θα αναλώσουμε όλες τις δυνάμεις μας, μέχρι τελευταίας ρανίδος, για τη λύση των προβλημάτων του Δήμου Χαλανδρίου.

Στόχος μας, η αναβάθμιση της ποιότητος ζωής των συνδημοτών μας. Και η ανάπτυξη όλων των δομών της κοινωνικής πολιτικής, προκειμένου να ανακουφισθούν όσοι συνδημότες μας πλήττονται από την μακρόχρονη οικονομική κρίση, χωρίς να φταίνε…

Τα χρόνια της ατολμίας, της ανεπάρκειας και της αναποτελεσματικότητος τελείωσαν!

Η Αναγέννηση του Χαλανδρίου αρχίζει!

Τολμάμε αυτό που θεωρείται από πολλούς ανέφικτο -και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσεως: Ένα πρόγραμμα με στόχους και αρχές, με θέσεις και απόψεις, ανοικτό στον δημοκρατικό διάλογο, για να πετύχουμε την εξέλιξη του Δήμου μας σε μια σύγχρονη και πρότυπη ευρωπαϊκή πόλη, η οποία θα σέβεται τους πολίτες της! Και κάθε δράση αυτής θα έχει ως στόχο την απαιτούμενη κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη που ζητούν οι καιροί μας.

Τα μεγάλα προβλήματα της πόλεώς μας δεν έχουν έως τώρα αντιμετωπισθεί με σοβαρότητα και ευαισθησία! Κι αυτό είναι το πιο τραγικό! Τα χρόνια που πέρασαν ας τα θεωρήσουμε χαμένα χρόνια για το Χαλάνδρι! Η Αναμόρφωση του Χαλανδρίου αρχίζει!

Εμείς σκοπεύουμε -με πίστη, επιμονή, αλλά και γνώση- σε δράσεις, και όχι λόγια. Με ουσιαστική κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη θα αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και θα πετύχουμε τον πλήρη εκσυγχρονισμό του συστήματος διαχειρίσεως των απορριμμάτων και του καθαρισμού της πόλεώς μας, που είχε καταντήσει μάστιγα και μια εστία μολύνσεων, ντροπή για το Χαλάνδρι μας…

Επίσης σκοπεύουμε:

  • Στην κατασκευή και αξιοποίηση των κοινόχρηστων χώρων.
  • Στην αισθητική αναβάθμιση και λειτουργικότητα του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της πόλεώς μας.
  • Στην κατασκευή του Δημαρχείου.
  • Στη δημιουργία θέσεων σταθμεύσεως.
  • Στη βελτίωση του οδικού δικτύου και των πεζοδρομίων της πόλεώς μας.
  • Στην αξιοποίηση και προστασία της μοναδικής αισθητικής ομορφιάς Ρεματιάς Χαλανδρίου, όπως προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα.
  • Στην ανάδειξη των ιστορικών τόπων του Χαλανδρίου, ουσιαστικά στην Ιστορία και τον Πολιτισμό του.
  • Στην ουσιαστική αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας.
  • Στην, με κάθε δυνατό τρόπο, υλοποίηση όλων των απαιτουμένων ενεργειών για την άμεση έγκριση του ΓΠΣ της πόλεώς μας και την ένταξη στο σχέδιο των περιοχών Ζώνη Δουκίσσης Πλακεντίας, Πεύκο Πολίτη και Πευκάκια Ρουπάκια.

 

Για την υλοποίηση όσων ανέφερα εγγύηση είμαι εγώ προσωπικώς, οι συνεργάτες μου και όσοι συμπολίτες συστρατευθούν, με πίστη, αγάπη και αφοσίωση στους στόχους μας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε. Όχι για να πάρουμε. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε. Όχι για να αποδομήσουμε.

Τα νεκρά χρόνια για το Χαλάνδρι ας τα αφήσουμε πίσω μας! Η Πρόοδος του Χαλανδρίου αρχίζει!

Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να σας υπενθυμίσω όσα έχω εγώ προσφέρει στον Δήμο μας. Και ιδιαιτέρως στον κοινωνικό τομέα, ο οποίος ήταν στις αρμοδιότητές μου. Δεν είναι του χαρακτήρος μου η αυτοπροβολή. Όλοι, φαντάζομαι, να γνωρίζετε την προσφορά του «Συμβουλευτικού Κέντρου Προληπτικής Ιατρικής» (ΣΚΕΠΙ) και του «Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» στα οποία χρόνια εργάσθηκα με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και επαγγελματισμό.

Ούτε είναι ώρα να αναφερθώ στις ανεπάρκειες, τα λάθη και τις παραλείψεις που έχουν όλοι καταλογίσει στην απερχόμενη δημοτική αρχή. Δεν κατόρθωσε να αποπνεύσει εμπιστοσύνη σε τίποτε. Δεν κατόρθωσε να ενώσει. Δεν μπόρεσε να συντονίσει και να αξιοποιήσει όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις που είχε, για την επίτευξη κάποιου μακροπρόθεσμου, έστω, στόχου. Δεν είχε όραμα για την πόλη μας. Μοιραία αποξενώθηκε από τις υγιείς δυνάμεις, που διψούσαν για δημιουργία. Απομακρύνθηκε από τις δυνάμεις που έχουν γνώση, θέληση, διάθεση να συμμετάσχουν σε μια αναγεννητική για τον Δήμο μας προσπάθεια.

Ο Δήμος Χαλανδρίου χρειάζεται καθαρά χέρια, δημιουργικά και υπεύθυνα μυαλά, ανθρώπους με θέληση και όραμα με μαχητικότητα στην υπεράσπιση των συμφερόντων των συμπολιτών μας, στην πολιτιστική και πολιτισμική ανάταση του Δήμου μας.

Στην νέα μας αυτή προσπάθεια και την νέα πορεία χρειαζόμαστε να συσπειρωθούν μαζί μας, όλες οι δημιουργικές και ανανεωτικές δυνάμεις της πόλεώς μας. Για να ανατραπεί επί τέλους και να αλλάξει, με σοβαρότητα και σεβασμό, με προσοχή και ευαισθησία, έξω από τα στενά κομματικά και πολιτικά πλαίσια, η πορεία και το μέλλον της πόλεώς μας και των παιδιών μας.

Γι’ αυτό καλώ κάθε συνδημότισσα και κάθε συνδημότη, που συμμερίζεται την αγωνία μας, τους προβληματισμούς μας, τις αρχές και τις θέσεις μας, να συστρατευθεί και να αγωνισθεί μαζί μας, για μια νέα πορεία στον Δήμο μας, για μια δημιουργική ΑΝΑΤΡΟΠΗ, για το Χαλάνδρι του αύριο, το Χαλάνδρι της καρδιάς μας.

Φιλικά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet