Δικαίωμα στο όνειρο για την ΑΕΝΚ η κλήρωση με Απόλλωνα Πάτρας
Αθλητισμός

Δικαίωμα στο όνειρο για την ΑΕΝΚ η κλήρωση με Απόλλωνα Πάτρας

Η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Μπάσκετ έφερε αντίπαλο της Κηφισιάς τον Απόλλωνα Πάτρας.

Όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση της ομάδας «Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν και θέλουν να ζήσουν μια ακόμα ιστορική στιγμή, με την πρόκριση στον τελικό, όμως τόσο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου όσο και οι παίκτες της ΑΕΝΚ υπολογίζουν και σέβονται την Πατρινή ομάδα».

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο παίκτης Δημήτρης Μενουδάκος προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:

Ηλίας Παπαθεοδώρου: «Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι πολύ μακρινό αυτή τη στιγμή καθώς είναι μετά από δύο μήνες και δεν μπορώ να πω πως το σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή. Προέχει για μας το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό, αλλά η αλήθεια είναι πως η κλήρωση αυτή μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε πως μπορούμε να βρεθούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Όταν θα έρθει λοιπόν αυτή η ώρα θα ασχοληθούμε πολύ σοβαρά με το παιχνίδι καθώς όπως σας είπα υπάρχει προοπτική, που θα μεγαλώσει τον Σύλλογο ακόμα παραπάνω».

Δημήτρης Μενουδάκος: «Η κλήρωση μας έφερε στα ημιτελικά αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών, είναι μεγάλη πρόκληση για μας καθώς υπάρχει και το πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας. Βεβαια ο Απόλλωνας ειναι εξαιρετική ομάδα, με καλό προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Θα κοιτάξουμε να φανούμε αντάξιοι της πρόκλησης αυτής και να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό που θα αποτελέσει ακόμα μία ιστορική στιγμή για την ομάδα μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet