Η Μ. Δαουτάκου νέο μέλος στη «Λυκόβρυση Πεύκη 2020»
Κοινωνία

Η Μ. Δαουτάκου νέο μέλος στη «Λυκόβρυση Πεύκη 2020»

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των στελεχών που συμμετέχουν στη «Λυκόβρυση Πεύκη 2020», το γραφείο Τύπου της ομάδας προβληματισμού ανακοίνωσε το νέο μέλος της Μαρία Δαουτάκου.

Η Μαρία Δαουτάκου γεννήθηκε το 1984, είναι κάτοικος Λυκόβρυσης και η ειδικότητα της είναι επόπτρια Δημόσιας Υγείας (Υγιεινολόγος Τ.Ε.) με μεταπτυχιακή ειδίκευση (MEd) στην «Εκπαίδευση Ενηλίκων».

Ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «Shop Support», συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε θέματα υγειονομικά, αγορανομικά και ασφάλειας εργασίας, καθώς και με φορείς πιστοποίησης για επιθεωρήσεις Συστημάτων Ποιότητας.

Κατά το παρελθόν, εργάστηκε μέσω προγράμματος Stage στον Δήμο Λυκόβρυσης (2006-2008), ήταν συντάκτρια και υπεύθυνη ύλης σε περιοδικά του χώρου εστίασης (2009-2012), ανέλαβε τον προγραμματισμό και την παρακολούθηση προγραμμάτων για την υγεία και τα τρόφιμα σε δήμους του Ν. Αττικής, ενώ από το 2008 δραστηριοποιείται και στον χώρο της εκπαίδευσης ως εκπαιδεύτρια σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης.

Διετέλεσε πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Ιδιωτικά Απασχολούμενων Εποπτών Δημόσιας Υγείας (2010-2013), ενώ είναι γραμματέας Εκπαίδευσης στον Σύλλογο Τεχνικών Υπαλλήλων Ελλάδος (2014 έως σήμερα).

Πιστεύει στις εθελοντικές δράσεις, γεγονός που ενισχύεται τόσο από τις δράσεις της ως εθελόντρια πολιτικής προστασίας, όσο και από την ενεργή συμμετοχή της στα κοινά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet