Ο Ευθ. Τσίγκας στην ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ
Πολιτική

Ο Ευθ. Τσίγκας στην ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

Υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο δικηγόρος Ευθύμιος Τσίγκας. Με αφορμή τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου τόνισε:

«Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας τον Ευθύμιο Τσίγκα, ένα νέο άνθρωπο και πετυχημένο δικηγόρο, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι κι ασκεί στην πόλη μας το επάγγελμά του. Είναι ένα νέο πρόσωπο που οι αρχές και οι ιδέες του ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία και τον κώδικα αξιών της παράταξής μας. Παράλληλα, η παρουσία του στον συνδυασμό μας συμβάλλει στην ανανέωση της ομάδας μας. Του εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία».

Από την πλευρά του, ο κ. Ευθύμιος Τσίγκας δήλωσε:

«Ανταποκρίθηκα στο ενωτικό κάλεσμα του δημάρχου Γιώργου Πατούλη αφενός γιατί αναγνωρίζω το σημαντικό έργο που έχει γίνει κατά τη διάρκεια της θητείας του στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα κι αφετέρου γιατί στο πρόσωπό του Γιώργου Πατούλη διακρίνω πάνω από όλα τον άνθρωπο που ενδιαφέρεται να δίνει λύσεις και να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Συμμετέχω στον συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ διεκδικώντας την επάξια εκπροσώπηση της νέας γενιάς των συμπολιτών μου, έχοντας την επιθυμία να προσθέσω τις δικές μου γνώσεις και εμπειρίες στη συνολική προσπάθεια για την αναβάθμιση του προαστίου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet