Δουλειά θα χρειαστούν τα κορίτσια του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Δουλειά θα χρειαστούν τα κορίτσια του ΓΣΑΠ

Το δις εξαμαρτείν ουκ ομάδας σοφής… Η ομάδα των γυναικών του ΓΣΑΠ ξεκίνησε τον αγώνα με την ΑΕΚ Περιστερίου δεχόμενη στο α΄ δεκάλεπτο 23 πόντους, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο τελευταίο δεκάλεπτο του προηγούμενου αγώνα με τον Γ.Σ. Περιστερίου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του «προφανώς βεβαίως δεν φταίει η περιοχή του Περιστερίου, αλλά η τρύπια άμυνα της ομάδας μας, η οποία συνέχισε και στο β΄ δεκάλεπτο του χθεσινού αγώνα να είναι “αεράμυνα”, δεχόμενη συνολικά 43 πόντους στο α΄ ημίχρονο!».

Έτσι οι 32 πόντοι που πέτυχε η ομάδα στο ίδιο διάστημα, ενώ δεν είναι κακή επίδοση για αγώνα εκτός έδρας, εντούτοις αποδείχθηκαν τελικά ολίγοι. Στο γ΄ δεκάλεπτο ενώ η άμυνα της ομάδας της Αγίας Παρασκευής ανέβηκε και δέχθηκε μόνο 11 πόντους η επίθεση «εξαφανίστηκε», αφού η ομάδα ανταπέδωσε μόνο 6(!), μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο με χάντικαπ 16 πόντων. Το χάντικαπ μέχρι το 35΄ είχε ανέβει στους 20 πόντους!. Τότε ακριβώς σαν να «ξύπνησε από τον λήθαργο» η ομάδα με μια παρατεταμένη αντεπίθεση και άμυνα σε όλο το γήπεδο, έφερε το σκορ στο 66-64 περίπου στα 30΄΄ πριν τη λήξη. Στο σημείο αυτό ένα χαμένο λεϊ –απ και ένα χαμένο ριμπάουντ δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής να πετύχει μια απίστευτη ανατροπή.

«Το συμπέρασμα», όπως μας ενημερώνει ο Γυμναστικό Σύλλογος Αγίας Παρασκευής,  «βεβαίως δεν αλλάζει. Κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται εάν παίζεις σωστά μόνο για 5 λεπτά. Ούτε η ντριμ – τιμ των ΗΠΑ δεν μπορούσε να το κάνει αυτό. Έτσι λοιπόν η ομάδα μας έδειξε έλλειψη σοβαρότητας και αυτοσυγκέντρωσης στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια έχασε.

»Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου για την νίκη της, όσον αφορά δε τους διαιτητές ενώ έκαναν λάθη, κυρίως επιτρέποντας το σκληρό παιχνίδι, εν τούτοις δεν διαμόρφωσαν αυτοί το αποτέλεσμα. Το διαμορφώσαμε εμείς μόνοι μας. Είναι προφανές ότι το Δ.Σ. του ΓΣΑΠ θα συνεδριάσει κατεπειγόντως και θα πάρει μέτρα για την αναστροφή της εικόνας της ομάδας».

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΓΣΑΠ 68-64
Δεκάλεπτα : 23-15, 20-17, 11-06, 14-26

ΑEK Περιστερίου (Καλαϊτζάκη, Σοφού): Νικόλα 8, Σκεπετάρη 3, Αθανασίου 3, Πατέλη 1, Γκούρμα, Ζουρνή 16, Μουστάκα 10(1), Τσίπρα, Κασνέστη 7, Κελλάρη 18(2), Λαμπρινού, Στρατικοπούλου 2.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 9, Γκάνια 2, Χαρίτου, Τσιαδή 14(1), Τουρνατζή, Βελούδου 3, Λωσταράκου 1, Μαστρογιαννίδου 10, Πεσκατζίου, Γιουκάκη 17(1), Κούκη, Μερισιώτη 8.

Νεάνιδες: ΚΑΛΥΒΙΑ – ΓΣΑΠ 42-36
Δεκάλεπτα: 16-11, 6-7, 15-9, 5-9

Με σημάδια ανάκαμψης παρουσιάστηκε η ομάδα των νεανίδων του ΓΣΑΠ στον εκτός έδρας αγώνα με τα Καλύβια Θορικού. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής έδειξαν αγωνιστικότητα και πάθος, όμως είχαν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και ομαδικότητας με κύριο αποτέλεσμα τις πολλές λάθος μεταβιβάσεις. Στο σκορ το προβάδισμα είχε η αντίπαλη ομάδα σε όλο τον αγώνα, με τη διαφορά όμως να κρατιέται σε ανταγωνιστικά επίπεδα. Το παιχνίδι έληξε με ήττα του ΓΣΑΠ με σκορ 42 -36, μετά από ένα έντονο 4ο δεκάλεπτο, κατά το οποίο ενώ τα κορίτσια του βρέθηκαν να χάνουν με διαφορά 15 πόντων, τελικά κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό τα τελευταία τρία λεπτά.

Επόμενη αγωνιστική στο γήπεδό του ΓΣΑΠ την Κυριακή 2 Νοεμβρίου με τον ΕΥΝΙΚΟ ΓΑΣ.

ΚΑΛΥΒΙΑ (Αναγνώστου): Λάβδα 5, Χαϊδου, Μαλκογιάννη, Οικονόμου 8, Λαντζανάκη 9, Λιβέρη 10, Χελιώτη 10, Αναγνώστου, Μαυροειδή.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος):  Λαψάνα 16, Λούκα, Μπόλτση, Τραυλού, Κουσίνα, Σιγιώργη 13, Σταθέλου 2, Ασημακοπούλου 2, Κούκη, Καράμπελα 3.

Κορασίδες: ΜΕΛΑΣ – ΓΣΑΠ: 52 – 48 (23 – 22)

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε όλη του τη διάρκεια με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και συγκεκριμένα σε δύο τρίποντα που δέχτηκε η ομάδα του ΓΣΑΠ τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ίσως εάν η ομάδα είχε ξεκινήσει δυναμικά από το πρώτο λεπτό του αγώνα, η τελική έκβαση να ήταν διαφορετική.

Στα αρνητικά του αγώνα, όπως μας ενημερώνει ο ΓΣΑΠ, «η γραμματεία η οποία έκανε πολλά λάθη, τόσο στην καταμέτρηση των φάουλ, όσο και στη χρονομέτρηση των 24΄΄, τα οποία ήταν όλα εις βάρος μας. Θέλουμε να πιστέψουμε ότι δεν ήταν σκόπιμα».

Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, στις 18:00, εντός έδρας με τα Μελίσσια.

ΜΕΛΑΣ (Βαλμάς): Καλένη, Ξένου, Κοτρώτσιου, Μπένου, Καρανικολή, Σαρακατσάνου, Τέκου, Μονεμβασιου, Φραγκούλη, Βλαχοδήμου, Κατσοχειράκη, Γκέτση.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά, Δούκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet