ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με ενωτικό πνεύμα
Πολιτική

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με ενωτικό πνεύμα

Με συμμετοχή δεκάδων μελών της πραγματοποιήθηκε Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 η γενική συνέλευση της ΑΝΤΊΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Η συνέλευση συνέχισε τη συζήτηση για την εκλογική διακήρυξη που είχε ξεκινήσει στις 19/12/2013, ενέκρινε το βασικό της πλαίσιο και αποφάσισε ομόφωνα ότι ο κ. Σίμος Ρούσσος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος της δημοτικής συνεργασίας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Σίμος Ρούσσος, στο ολιγόλεπτο κλείσιμο της χθεσινής διαδικασίας, τόνισε:

«Βασικό χαρακτηριστικό της προσπάθειάς μας παραμένει το ενωτικό πνεύμα και η διάθεση συμπόρευσης με κάθε κινηματική δύναμη στην πόλη, κάθε ενεργό πολίτη ανεξάρτητα επιμέρους πολιτικών και ιδεολογικών αναφορών.

»Εγγύηση για την αποφυγή ενσωμάτωσης και συμβιβασμού αποτελεί η ιστορική διαδρομή και προσωπική πορεία των ανθρώπων που συγκροτούν την αντίσταση με τους πολίτες. Η άρνησή τους να διαχειριστούν τη μιζέρια, παρά τις πολλές ευκαιρίες που τους δόθηκαν στο παρελθόν. Η κοινή τους πεποίθηση ότι αν οι πολιτικές καριέρες φτιάχνονται με τα ναι, οι χαρακτήρες φτιάχνονται με τα όχι.

»Στο τέλος της διαδρομής εμείς στόχο δεν έχουμε να “πάρουμε τον Δήμο”, όπως λένε όλοι. Εμείς στόχο έχουμε να δώσουμε τον Δήμο πίσω στους πολίτες του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet