Με τον τρόπο του Bertolt Brecht… τιμήθηκε το Πολυτεχνείο στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Με τον τρόπο του Bertolt Brecht… τιμήθηκε το Πολυτεχνείο στο Χαλάνδρι

Με την παράσταση «Με τον τρόπο του Bertolt Brecht», τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου ο Δήμος Χαλανδρίου την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Πρόκειται για μία παράσταση ενάντια στον φασισμό και τον ρατσισμό που παρουσιάστηκε από τη Θεατρική Ομάδα Αλληλεγγύης αλλη.θεα και στην οποία, σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση του Δήμου, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή.

Κατάμεστη η αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου στη χθεσινή παράσταση με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι θεατές παρακολούθησαν την εξαιρετική δουλειά της θεατρικής ομάδας αλληλεγγύης «αλλη θεα» με αμείωτο ενδιαφέρον και συγκίνηση. Η θεατρική ομάδα «αλλη θεα» αποτελείται από ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες ηθοποιούς που συνεργάζονται αρμονικά, αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη μπορεί να εκφραστεί σε κάθε κοινωνική δραστηριότητα.

Ο κόσμος που παρακολούθησε την παράσταση ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Χαλανδρίου για συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων για τους πρόσφυγες στο Κομπάνι. Σημαντική στιγμή η ομιλία του Κούρδου καρδιολόγου Iεμπραχέμ Mουσλέμ στην έναρξη της παράστασης που περιέγραψε τη δύσκολη κατάσταση των υπερήφανών Κούρδων προσφύγων στο Κομπάνι.

Ο Δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί την ομάδα «αλλη θεα» για τη συμβολή της στην προσπάθεια ενίσχυσης των Κούρδων αγωνιστών. Επίσης ευχαριστεί τον διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου κ. Κατσάρα για την πολύτιμη βοήθειά του.

Οι συμπολίτες μας που δεν μπόρεσαν να έρθουν την Κυριακή αλλά θέλουν να συνεισφέρουν σ΄ αυτήν την ανθρωπιστική πρωτοβουλία αλληλεγγύης, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα και φάρμακα σε καθημερινή βάση στο κτήριο του Δήμου στην οδό Παπάγου 7 (ημιόροφος), από τις 09:00 έως τις 14:00, και στον Χώρο Διαλόγου Αβέρωφ 7Α, από τις 19:00 έως τις 21:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet