Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 24/11
Πολιτική

Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 24/11

Στο δημαρχείο Κηφισιάς, τη Δευτέρα 24/11/2014 και ώρα 18:30, πραγματοποιείται τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, με θέματα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος για την Επανεξέταση της υπ΄αριθμ. 142/2014 απόφασης του Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς με θέμα: Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πρόχειρου Γεύματος (Ζαχαροπλαστείο με παρασκευαστήριο), επί της Λ. Κηφισίας αρ. 338, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Γρ. Κωνσταντινίδης ΑΒΕΕ».

2. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος στην οδό Λεβίδου αρ. 11, στην υπό σύσταση εταιρεία με την επωνυμία SUBA SUSHI IKE.

3. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (μανικούρ-πεντικιούρ) επί της οδού Διονύσου αρ. 1 στην Κηφισιά, στην υπό σύσταση εταιρεία με την επωνυμία “Medi Chic”, με νόμιμη εκπρόσωπο την Μπεζιάνη Μαριάννα.

4. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην Λεωφ. Κηφισίας αρ. 248, στο όνομα της εταιρείας «Παναγιώτης Γκουρούσης & Σία Ε.Ε.».

5. Ανανέωση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Φιλαδελφέως αριθμ. 8, στην Κηφισιά, στο όνομα της εταιρείας «Ν. Γρυπάρης & ΣΙΑ ΕΠΕ».

6. Ανανέωση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Λεωφ. Κηφισίας 238-240, της εταιρείας με την επωνυμία RAKKAN ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση θέσεων στάθμευσης στους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet