ΕΑΑ: «Καμία κεραία κινητής τηλεφωνίας εντός οικιστικού ιστού»
Αυτοδιοίκηση

ΕΑΑ: «Καμία κεραία κινητής τηλεφωνίας εντός οικιστικού ιστού»

Σε ζήτημα που πρέπει να απασχολεί τους δήμους και όχι την Περιφέρεια ανάγει τη διαδικασία έγκρισης και εγκατάστασης σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας εντός οικιστικών ιστών ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής» (EAA), δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Για «περιθωριοποίηση των δικαιωμάτων του Α΄ Βαθμού Αυτοδιοίκησης» από το κράτος και την Περιφέρεια κάνει λόγο στην ακόλουθη ανακοίνωσή του ο κ. Στεργίου-Καψάλης και δηλώνει ότι θα αγωνιστεί ώστε να μην υπάρξει καμία κεραία κινητής τηλεφωνίας εντός οικιστικού ιστού.

Καμία Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας Εντός Οικιστικού Ιστού

Έχουν πραγματοποιηθεί συζητήσεις, κινητοποιήσεις, αλλά και δικαστικές διαμάχες για τη διαδικασία έγκρισης και εγκατάστασης σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας.

Η περιθωριοποίηση των δικαιωμάτων του Α΄ Βαθμού Αυτοδιοίκησης, που ζει και λειτουργεί καθημερινά μέσα στην κοινωνία, δίπλα στον πολίτη, για μία ακόμη φορά είναι φανερή και γίνεται μέσα από το ίδιο το κράτος και την Περιφέρεια.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ,

η διαδικασία έγκρισης και εγκατάστασης σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας να φύγει από την ευθύνη της Περιφέρειας και την τελική απόφαση να την έχουν οι Δήμοι, καθώς είναι οι άμεσοι εκπρόσωποι των πολιτών και μπορούν να υποστηρίξουν σθεναρά και με επιχειρήματα τα δικαιώματα της καθημερινότητας των συμπολιτών τους.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία κεραία κινητής τηλεφωνίας εντός οικιστικού ιστού.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ, οι δημότες μας να γίνουν «πειραματόζωα» και να εκτεθούν σε κινδύνους με αβέβαιο αποτέλεσμα.

Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης

Επικεφαλής ΕΑΑ
Δήμαρχος Πεντέλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet