Χαλάνδρι σε Δράση: «Πανηγυρική δικαίωση Κουράση» για καταυλισμό Ρομά
Πολιτική

Χαλάνδρι σε Δράση: «Πανηγυρική δικαίωση Κουράση» για καταυλισμό Ρομά

Δικαιώνεται με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης για το έργο καθαρισμού του καταυλισμού των τσιγγάνων στο Χαλάνδρι που αποφασίστηκε το 2006 και εκτελέστηκε το 2007.

Παράλληλα, η απόφαση «αφήνει έκθετους όσους από τους συνυποψήφιούς του Γιώργου Κουράση επέλεξαν την οδό της λασπολογίας στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές», όπως αναφέρει η ακόλουθη ανακοίνωση της παράταξης του τέως δημάρχου Χαλανδρίου «Χαλάνδρι σε Δράση».

Πανηγυρική δικαίωση του Γιώργου Κουράση από το Ελεγκτικό Συνέδριο
Έκθετοι οι λασπολόγοι

Δικαιώνει πλήρως τον πρ. δήμαρχο Χαλανδρίου Γιώργο Κουράση, ως και το Δημοτικό Συμβούλιο, το Ελεγκτικό Συνέδριο, με την με αριθμό 3845/14 απόφασή του, απαλλάσσοντας τους από οιαδήποτε ευθύνη σχετικά με το έργο καθαρισμού του καταυλισμού των τσιγγάνων που αποφασίστηκε το 2006 και εκτελέσθηκε το 2007 επί δημαρχίας Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.

Η αναμενόμενη, για όλους όσους ασχολούνται με τα Κοινά απόφαση, διορθώνει μια πρωτοφανή και παντελώς αστήρικτη πρώτη απόφαση του αρμόδιου επιτρόπου, για καταλογισμό μεγάλου χρηματικού ποσού στον πρόεδρο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου, μόνο και μόνο επειδή αποδέχθηκαν την υπηρεσιακή εισήγηση και ψήφισαν την πραγματοποίηση του εν λόγω έργου.

Η απόφαση όμως αυτή, πέραν της ηθικής δικαίωσης του Γιώργου Κουράση, του οποίου το ήθος βέβαια είναι σε όλους γνωστό, αφήνει έκθετους όσους από τους συνυποψήφιούς του επέλεξαν την οδό της λασπολογίας στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, σε μία απόπειρα να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, συκοφαντώντας την παράταξή του και τον ίδιο.

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Κουράσης κατέθεσε μήνυση και αγωγή για σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας που εξέδιδε ανώνυμη εταιρεία συμφερόντων συνυποψηφίου του, η εκδίκαση των οποίων αναμένεται σύντομα.

Είναι άγνωστο σε ποιο βαθμό η λασπολογία, αυτή επηρέασε μια ευαίσθητη σε θέματα Διαφάνειας Κοινωνία στην κρίση της και στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet