Ημερίδα παρουσίασης αποτελεσμάτων της πράξης «Αλλά-ΖΩ την πόλη μου»
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ημερίδα παρουσίασης αποτελεσμάτων της πράξης «Αλλά-ΖΩ την πόλη μου»

Ο Δήμος Χαλανδρίου διοργανώνει ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων της πράξης «Δίκτυο τοπικών φορέων για τη δημιουργία απασχόλησης στους τομείς της φροντίδας κτηρίων εξωτερικών χώρων και της ανακύκλωσης, Αλλά-ΖΩ την πόλη μου»,  την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014, στις 10:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, Στρ. Παπάγου 7 & Αριστοφάνους (2ος όροφος).

Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της πράξης στην τοπική κοινωνία του Δήμου Χαλανδρίου, στους παραγωγικούς φορείς καθώς και στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Το πρόγραμμα «Αλλά-ΖΩ την πόλη μου» αποσκοπεί στην προσέλκυση, προετοιμασία και προώθηση στην απασχόληση 80 ανέργων, που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλανδρίου, με τη σύσταση κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων, ατομικών επιχειρήσεων και την κάλυψη θέσεων εργασίας σε υφιστάμενες επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Χαλανδρίου στον αριθμό τηλεφώνου 213 2023887.

Το πρόγραμμα υλοποιεί η Α.Σ. «Αλλά-ΖΩ την πόλη μου» που απαρτίζεται από τους φορείς: Προηγμένες Υπηρεσίες ΕΠΕ, Δήμος Χαλανδρίου, Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου, ΚΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΡΟΟΨΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε., ΜΚΟ PRAKSIS. Η Πράξη «Αλλα-ΖΩ την Πόλη μου» εντάσσεται στη Δράση 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet