ΣΠΑΠ: Ο Γιώργος έφυγε, ο Βλάσσης ήρθε
Αυτοδιοίκηση

ΣΠΑΠ: Ο Γιώργος έφυγε, ο Βλάσσης ήρθε

Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπτυξη του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Βλάσσης Σιώμος, μετά την αναμενόμενη αποχώρηση του μέχρι πρόσφατα προέδρου του Συνδέσμου Γιώργου Πατούλη.

Με μοναδική υποψηφιότητα αυτή του κ. Βλ. Σιώμου οι εκπρόσωποι των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων-μελών του ΣΠΑΠ κλήθηκαν να εκλέξουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 στο δημαρχείο Πεντέλης, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου.

Σημειώνεται ότι ο Βλάσσης Σιώμος είναι δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης με την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας Συμπολιτεία, καθώς και γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσου Αθανάσιος Κρητικός, ενώ τα τέσσερα νέα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας είναι οι: Παναγιώτης Λάμπρου, δημοτικός σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος, Γιάννης Μπούσουλας, δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα, Στέφανος Τσιπουράκης, δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και Ηλίας Γιαννακάκος, δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet