Γ. Πατούλης: «Ακατάλληλος συνεργάτης για την κ. Δούρου ο Γ. Καραμέρος»
Πολιτική

Γ. Πατούλης: «Ακατάλληλος συνεργάτης για την κ. Δούρου ο Γ. Καραμέρος»

Σε σχόλιο του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργου Καραμέρου στην εφημερίδα «Αυγή», για τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργο Πατούλη, απαντά ο Δήμος Αμαρουσίου, χαρακτηρίζοντας τον αντιπεριφερειάρχη «τραμπούκο». 

Για άσκηση πολιτικής από θέση ευθύνης κάνει λόγο η ανακοίνωση του Δήμου εν αντιθέσει με τις «τηλεοπτικές φούσκες που χαρακτηρίζουν την πρότερη διαδρομή» του κ. Καραμέρου, όπως αναφέρει η ακόλουθη ανακοίνωση.  

Ο διορισμένος αντιπεριφερειάρχης κ. Καραμέρος επιμένει στη λογική των φραστικών τραμπουκισμών, σε βάρος αιρετών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού, για να καλύψει την ανυπαρξία έργου από πλευράς του.

Σύντομα θα διαπιστώσει ότι η άσκηση πολιτικής από θέση ευθύνης, δεν έχει καμία σχέση με τις «τηλεοπτικές φούσκες» που χαρακτηρίζουν την πρότερη διαδρομή του. Οι πολιτικοί κρίνονται από το έργο τους, κι όχι από τα λόγια τους, τα οποία περισσεύουν στον κ. Καραμέρο.

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό «φτερωτός γιατρός της Αττικής» που χρησιμοποιεί  ο κ. Καραμέρος για τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη , αλλά και την ανήθικη σύνδεση που επιχειρεί να κάνει μέσα από τον χαρακτηρισμό αυτό, μεταξύ του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης και του Γ. Πατούλη, απλά επιβεβαιώνει, αφενός  ότι είναι τραμπούκος.

Αφετέρου, ότι δεν μπορεί ως «φυτευτός» και διορισμένος αντι-περιφερειάρχης, να σεβαστεί αιρετούς εκπροσώπους.

Είναι πολύ κοντά η στιγμή που η κ. Δούρου θα αντιληφθεί πόσο ακατάλληλος είναι για συνεργάτης της, κάτι που γνωρίζουν ήδη καλά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, τα οποία τον «μαύρισαν» στην εσωκομματική τους διαδικασία, κρίνοντάς τον «γυρολόγο» και  ακατάλληλο για υποψήφιο δήμαρχο του κόμματός τους στο Μαρούσι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet