Τη Μικρή μας Πόλη… απόλαυσαν οι θεατές στο Μαρούσι
Πολιτισμός

Τη Μικρή μας Πόλη… απόλαυσαν οι θεατές στο Μαρούσι

Τη θεατρική παράσταση άριστη «Η Μικρή μας Πόλη» απόλαυσε το κοινό στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μουσικός Νοέμβριος στο Μαρούσι». Το σπουδαίο θεατρικό έργο του Θόρντον Ουάιλντερ αποδόθηκε άριστα από τη θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Γ. Πατούλης - Ν. ΠέππαςΟ δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαο Πέππα, συνεχάρη τη θεατρική ομάδα για την εξαιρετική θεατρική και σκηνική παρουσία της, σημειώνοντας ότι «με σημείο αναφοράς το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, το Μαρούσι θα συνεχίσει να παράγει πολιτισμό και να προάγει την καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση ταλαντούχων συμπολιτών, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους».

Το δημοφιλές παγκοσμίως έργο που παριστάνεται ανελλιπώς σ΄ όλα τα θέατρα του κόσμου από το 1938 που γράφτηκε έως σήμερα, ανέβηκε από τη θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, με την υπογραφή στη σκηνοθεσία του Αντώνη Περπινιά και βοηθό τη Μαρίνα Μπακοπούλου, τη μουσική επιμέλεια του Γιάννη Σφυρή και την απόδοση του Νίκου Μπάκου.
Θεατές στην παράσταση «Η Μικρή μας Πόλη»

«Η Μικρή μας Πόλη» ρίχνει μια ματιά στη ζωή που αφήνουμε και κυλάει μέσα από τα χέρια μας, σαν να έχουμε μπροστά μας χίλια χρόνια, έρμαια των παθών και του εγωισμού μας. Είναι μία τρυφερή, ευαίσθητη και συνάμα φιλοσοφημένη παρουσίαση της ανθρώπινης καθημερινότητας, μέσα από τη σχέση δύο παιδιών της Έμιλυ και του Τζόρτζ.

Η διαχρονικότητα και η οικουμενικότητα των θεμάτων του έργου, είναι τα στοιχεία που το τοποθετούν ανάμεσα στα κλασικά έργα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet