6ο χειμερινό HamFest Bazaar στο Μαρούσι
Κοινωνία

6ο χειμερινό HamFest Bazaar στο Μαρούσι

Το 6ο χειμερινό Hamfest Bazaar στην Ελλάδα διοργανώνει ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος προσφέροντας τη δική του βοήθεια στην ιδέα του ραδιοερασιτεχνισμού και με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

6ο χειμερινό Hamfest Bazaar από τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών ΕλλάδοςΗ εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 από τις 09:00 έως τις 15:00, στο κλειστό Γυμναστήριο Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» (Βασ. Όλγας 8, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Αμαρουσίου).

Στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος έμποροι (αντιπρόσωποι και μη), κατασκευαστές με συσκευές και υλικά τηλεπικοινωνιών, εκδόσεις και άλλα προϊόντα προς ενημέρωση των Ραδιοερασιτεχνών και των φίλων της ασύρματης επικοινωνίας, καθώς φυσικά και ιδιώτες.

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος καλεί όλους τους φίλους Ραδιοερασιτέχνες, επαγγελματίες και ιδιώτες καθώς και όσους θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση, (συλλόγους, ΜΚΟ, συλλόγους εθελοντών κ.λπ.), από όλη την Ελλάδα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, να τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από την ιστοσελίδα του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet