“Σκόραραν” στη φιλανθρωπία οι παλαίμαχοι Μελισσίων & Παναθηναϊκού
Αθλητισμός

“Σκόραραν” στη φιλανθρωπία οι παλαίμαχοι Μελισσίων & Παναθηναϊκού

Πραγματοποιήθηκε φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας των Μελισσίων και του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, στις 17:30, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Μελισσίων.

Παρουσία μεγάλων ονομάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου, επήλθε το σκορ 7-4 υπέρ του Παναθηναϊκού, αν και, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, «από όλους τους παρευρισκομένους θεωρήθηκε πως νικήτριες ήταν και οι δύο αμάδες καθώς ο σκοπός ήταν καθαρά φιλανθρωπικός».

Χάρη στους γενναιόδωρους φιλάθλους πολίτες του Δήμου Πεντέλης επετεύχθη ο στόχος, αφού συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα και ρούχα, τα οποία και θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες, δια μέσου της Εστίας.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης τόνισε μεταξύ άλλων «Θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ΄ αρχάς τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των Μελισσσίων και του Παναθηναϊκού που προσέφεραν τον φιλανθρωπικό αγώνα, αλλά και τους συμπολίτες μας που για άλλη μία φορά έδειξαν το “ανθρώπινο” πρόσωπό τους, συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις μας για την ενίσχυση των συνανθρώπων που έχουν ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet