Επί προσωπικού… ο Πέτρος Κούκουζας
Πολιτική

Επί προσωπικού… ο Πέτρος Κούκουζας

Επί προσωπικού… απαντά ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Πέτρος Κούκουζας σε ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου σχετικά με σχόλια δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας για τον προϋπολογισμό του ΟΚΟΙΠΑΔΑ (βλέπε δημοσίευμα Απάντηση του Δήμου για ΟΚΟΙΠΑΔΑ με ευθείες βολές για τη Μ. Διακολιού).

Ο δημοτικός σύμβουλος καταφέρεται εναντίον του γραφείου Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου το οποίο μέσα από την ανωτέρω ανακοίνωση αναφέρεται στον ίδιο, αλλά και σε άλλους δημοτικούς συμβούλους, μιλώντας «για σκελετούς σε ντουλάπες».

Ακολουθεί η απάντηση του κ. Κούκουζα:

Επί προσωπικού…

Το γραφείο Τύπου, της διοίκησης Πατούλη, που πληρώνεται από τους δημότες Αμαρουσίου για να εκδίδει υβριστικές, ανακοινώσεις εναντίον δημοτικών συμβούλων, επέλεξε για ακόμα μια φορά να ασχοληθεί με το άτομό μου. Τι τιμή…!

Με συμβουλεύουν λοιπόν οι συγγραφείς της ανακοίνωσης να μη μιλώ για τις περίεργες μεθοδεύσεις στον προϋπολογισμό του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και να μην αναζητώ ευθύνες στη διοίκηση Πατούλη. Μου ζητούν με απλά λόγια να μην ασκώ τα καθήκοντά μου ως δημοτικός σύμβουλος και να γίνω «συνεργάσιμος» και «πρόθυμος».

Επίσης οι συγγραφείς του δελτίου Τύπου της διοίκησης Πατούλη, που πληρώνονται από τους δημότες Αμαρουσίου, για να λένε, πως «για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ», ώστε να εισπράξουν τα εύσημα από τους πολιτικούς τους προϊσταμένους της Λεωφόρου Συγγρού, με συμβουλεύουν να αναζητήσω «τους σκελετούς του παρελθόντος μου, που κρύβω στη ντουλάπα μου».

Το απρόσωπο γραφείο Τύπου, αναφέρεται σε επώνυμα δημόσια πρόσωπα, εν προκειμένω δημοτικούς συμβούλους και μιλά για σκελετούς σε ντουλάπες. Τι φρασεολογία, γεμάτη με ατράνταχτα επιχειρήματα!

Τα παραμυθάκια τους ωραία, με σκελετούς, κακές μάγισσες και ανεύθυνους πρωταγωνιστές.

Ο Πέτρος Κούκουζας είναι ενεργός πολίτης στο Μαρούσι πάνω από 20 χρόνια και πάντα επώνυμα, χωρίς να κρύβεται με «κουκούλες» ανωνυμίας και χωρίς να κάνει μυστικές συναλλαγές, έλεγε, λέει και θα λέει τη γνώμη του και θα αποκαλύπτει τεκμηριωμένα τις περίεργες μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής. Είναι σε όλους γνωστό, φίλους και πολιτικούς αντιπάλους, πως όταν τοποθετείται σε κάποιο θέμα το κάνει με γνώση, υπευθυνότητα και ήθος. 

Αυτό ίσως να μην αρέσει στους ανώνυμους συντάκτες των ανακοινώσεων του Δήμου Αμαρουσίου, όπως δεν αρέσει σίγουρα και σε κάποιους από τους ημέτερους της διοίκησης Πατούλη που αποκαλύπτεται ο ρόλος τους, οι σκοποί τους και τα έργα τους. Γι΄ αυτό χυδαιολογούν, με κάθε ευκαιρία.

Οι συγγραφείς των δελτίων Τύπου της διοίκησης Πατούλη, ας ψάξουν στην παράταξή τους για τους ανεύθυνους, που με τις ενέργειές τους προγράφουν το μέλλον της πόλης. Που με την αδιαφάνεια και την πολιτική της εύνοιας των ημετέρων, στις ανώνυμες δημοτικές επιχειρήσεις («ΑΘΜΟΝΟΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.» & «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.») αφ΄ ενός σπαταλούν τα οικονομικά του Δήμου και αφ΄ ετέρου τον εγκλωβίζουν σε πολιτικά και οικονομικά αδιέξοδα.      

Όσον αφορά στο ποσό των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ που οφείλει η ΑΘΜΟΝΟΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ και δεν έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό του 2015 του νομικού προσώπου, η παραδοχή εκ μέρους της διοίκησης Πατούλη πως η ΑΘΜΟΝΟΝ δεν έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ από το 2006, παρά τα έσοδα που κάθε χρόνο είχε από την αξιοποίηση των ακινήτων του Δήμου, καθιστά υπόλογες όλες τις διοικήσεις της εταιρείας και επικίνδυνη την επιλογή της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ να μην εγγράψει το οφειλόμενο ποσό, στον προϋπολογισμό του 2015, προδιαγράφοντας τη μη είσπραξή του και για το τρέχον έτος.

 Πέτρος Κούκουζας

Δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

«Ενότητα Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet