Video

Εκτός… πνεύματος Χριστουγέννων Γ. Πατούλης και Κ. Βλάχος – VIDEO

Μόνο εορταστικό δεν ήταν το κλίμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014. Μάλλον, το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν… έπιασε τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη και τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας (παράταξη Μαρούσι η Πόλη μας) Κώστα Βλάχο, που αντάλλαξαν «βαριές» εκφράσεις, με αφορμή τη συζήτηση για τον ισολογισμό του Δήμου Αμαρουσίου για το 2013.

Ο κ. Κ. Βλάχος, στην τοποθέτησή του, άφησε αιχμές για «φιλικούς» στη διοίκηση εργολάβους σε έργα του ΕΣΠΑ, καθώς και για «χαλαρή» πολιτική της διοίκησης σε ό,τι αφορά τις δικαστικές εκκρεμότητες με οφειλέτες του Δήμου. Η φράση που, ωστόσο, πρέπει να «πυροδότησε» τον δήμαρχο ήταν ότι «αντί να κάνει τον Μαυρογυαλούρο, καλύτερα να διεκδικήσει τις βεβαιωμένες οφειλές του Δήμου».

Η αντίδραση του δημάρχου ήταν άμεση, μιλώντας για γενικότερη «προσβλητική παρουσία» του κ. Κ. Βλάχου στο Δημοτικό Συμβούλιο και για «απαξίωση» του δημάρχου, αλλά και προέδρου της ΚΕΔΕ, ενώ οι αναφορές του στην οικογένεια Βλάχου στο Μαρούσι λειτούργησε ως «σπινθήρας» για τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet