Συνεδριάζει στις 12/1 το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς
Πολιτική

Συνεδριάζει στις 12/1 το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015, στις 18:30, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στο δημαρχείο της πόλης.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων (εμπορία ποτών και τυποποιημένων τροφίμων), επί των οδών Ιωνίας και Χαρ. Τρικούπη, στην εταιρεία με την επωνυμία «Ποτοεμπορική Χαλανδρίου Μ. ΕΠΕ».
  2. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Διομήδους Κυριακού αρ. 16, στο όνομα της εταιρείας Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., με διακριτικό τίτλο JOURFIX.
  3. Ανανέωση της υπ΄ αριθμ 82-2014 Απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς με θέμα: Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πρόχειρου – Πλήρους Γεύματος (εστιατόριο-αναψυκτήριο), επί της οδού Λεβίδου αριθμ. 11, στην Κηφισιά, στην εταιρεία NORTHGATE ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΦΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕ, με νόμιμο εκπρόσωπο τον Παπαδόπουλο Χρήστο του Αβραάμ.
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της μονοδρόμησεως της οδού Διονύσου στην Κηφισιά, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μυρσίνης και Δηληγιάννη.
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της διαμόρφωσης προεξοχής με τοπική διαπλάτυνση πεζοδρομίου επί της οδού Αγ. Κυριακής, στη συμβολή της με ανώνυμη οδό στο Άστυ Αιγυπτιωτών, στην Κηφισιά.
  6. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση ΣΤΟΠ επί της οδού Αγγ. Σικελιανού στη συμβολή της με την οδό Ρόδων στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Εγκατάσταση μεταλλικών εμποδίων σχήματος Π επί του πεζοδρομίου στην οδό Χαρ. Τρικούπη 69Β & Κυκλοφοριακή ρύθμιση στη Διασταύρωση των οδών Χαρ. Τρικούπη & Κοκκιναρά στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Αντιδρόμηση της οδού Δάφνης στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet